Zatresla se Italija: Sergej Milinković Savić u Juventusu?

Izvesno je da će tema “Sergej Milinković Savić” ovog leta biti verovatno najvrelija na Apeninima. Očekuje se da naš reprezentativac promeni klub, a po svemu sudeći bi mogao u Juventus!

Zatresla se Italija ovog nedeljnog prepodneva sa informacijama tamošnjih uglednih medija koji navode da je Juventus već spremio ponudu sa snažnog vezistu.

Prema tim informacijama ideja je sa Juve, snažno pritisnut svim finansijskim problemima zbog kojih mu je i oduzeto devet bodova, pokuša što manje keša da da.

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

Uz određeni novac bi Stara dama rado ustupila Laciju ugovor Denisa Zakarije na koga se ne računa i koji će svakako promeniti sredinu ovog leta.

Na taj način bi Juventus ubio dve muve jednim udarcem i dobio značajno boljeg igrača u veznom redu u liku Sergeja Milinkovića Savića.

Problem je samo što uporni gazda Lacija Klaudio Lotito traži najmanje 35.000.000 evra u kešu i to odmah. Svestan i sam da u poslednjoj godini ugovora Srbina više teško da može da dobije.

Juventus će tu cenu pokušati da obori navodnim dogovorom sa Sergejom za kojeg je spreman ugovor težak 4.000.000 evra godišnje.

Nije ni to sve od Juventusa. Pošto odlazi Adrijan Rabio, u vezni red bi mogao igrač Sasuola Davide Fratezi, a zamene za odlazeće Huana Kvadrada i Aleksa Sandra bi mogli da budu Timoti Kastanj iz Lestera kao i Fabijan Parizi iz Empolija.

Burno leto je pred Juventusom…

Bonus video:

3 Komentara

    Ne znam zašto bi Sergej Milinković Savić uopšte želeo da ide u Juventus, mislim da bi mu to bila pogrešna odluka u karijeri

    Videćemo da li će ovo da se ostvari, jedno su želje Juventusa a drugo je stvarnost

    Juve očajno radi transfere ..sem Sergeja ni jedan od ovog igrača im neće nista doneti moraju ozbiljnije igrace da dovode

Postavi odgovor