MBAPE PODGREVA VATRU: Francuz doneo odluku, evo kada ćemo sigurno znati - PSŽ ili Real Madrid!

Gori već neko vreme oko Kilijana Mbapea. Ni oni najprovereniji insajderi nemaju predstavu gde će Francuz igrati naredne sezone. Da li u Pari Sen Žermenu ili Real Madridu?

Istina je da ni sam fudbaler nije znao. Do nedavno. Barem sudeći prema njegovim rečima koje su došle sinoć sa dodele nagrada u Ligi 1.

Naime, Mbape je izabran za najboljeg igrača francuske lige (treću godinu uzastopno) što je bila idealna prilika novinarima da ga priupitaju gde će igrati naredne sezone.

– Ne mogu da definitivno govorim o svojoj budućnosti, ali znaćete veoma brzo. Sve je skoro odlučeno. Sada nije pravi trenutak, ali da, odluka je praktično doneta – rekao je Mbape.

Francuz je takođe napomenuo da će ime kluba za narednu sezonu saopštiti pre početka Lige nacija sa Francuskom na početku juna meseca.

Kao datum koji se provlači po medijima za konačnu odluku figurira 28. maj kada bismo konačno mogli zasigurno znati kojem će se carstvu Kilijan privoleti.

Mada, ako je verovati Fabriciju Romanu, izgleda da će to biti Real Madrid čiji su čelnici prethodne nedelje imali novi sastanak sa Mbapeom.

Nije otkriveno šta je na njemu bilo, ali je navodno uprava novog šampiona Španije više nego optimistična u konačan dogovor sa Mbapeom…

SRPSKI „PETOPARAC“: Tek će da pršti – Konjarnik slavi Drndarevića, FON održao čas futsala oslabljenim Vranjancima! (FOTO, VIDEO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PENALTY CHALLENGE: Barbi Afrika – Realno, pobednik Evrovizije mora biti, biti, biti… EP26

6 Komentara

    Zanimljivo kako nas drzi u neizvesnosti,do kraja!!!!

    Nema nam druge nego da sakčekamo jošt to “skor” kad ćemo saznati gde nastavlja karijeru

    Ne u skorije,ako se uopste sazna nesto novo …

    Joj samo neka ode negde da vise ne slusamo sapunicu ovu…

Postavi odgovor