"Mogao sam da ga lobujem ili da dodam Mbapeu" (VIDEO)

Randal Kolo Muani igrao je dobro za Francusku na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali će ga promašaj iz finala pratiti dok je živ.

Napadač je u nadoknadi drugog produžetka izašao sam pred golmana Argentine, koji je fenomenalnom reakcijom zaustavio njegov šut i meč odveo u penal seriju, posle koje su “Gaučosi” postali svetski prvaci.

“Još gledam tu šansu, znam je napamet”, rekao je francuski reprezentativac u razgovoru za “beIN Sports”.

Sada je svestan da je imao i drugih opcija u pomenutoj situaciji.

“Prvo što sam pomislio kad sam dobio loptu bilo je: ‘Evo je, Randale, moraš da pucaš’. Pokušao sam da gađam kraj bliže stative, ali je golman Argentine sjajno intervenisao. Kad pogledam unazad shvatam da sam imao druge mogućnosti. Mogao sam da ga lobujem, mogao sam i da proigram Kilijana Mbapea, koji je bio sam na levoj strani. Jedino što ga baš i nisam video dok je trajala akcija, sve se odigralo veoma brzo. Tek posle, gledajući snimke, otkrio sam druge mogućnosti. Bilo je kasno. I dalje mi je to knedla u grlu, biće mi zauvek”, kaže Kolo Muani.

Francuz ove sezone ima odličan učinak u dresu Ajntrahta, postigao je 13 i asistirao za 10 golova i jedan je od ljubimaca navijača nemačkog kluba.

https://www.youtube.com/watch?v=TBf5kpP4-GU

Juventus izgubio strpljenje za Pogbu!

 

2 Komentara

    Ta propuštena šansa će ga mučiti celog života

    Takva situacija ce ga progoniti kao najveca nocna mora sve dok je ziv!!!Ili dokle ne uradi nesto cudesno dobro,sa cim ce sprati ukus poraza

Postavi odgovor