Pioli ishvalio Jovića: Veoma je talentovan, ima kvalitete za koje ni sam ne zna

Prema ocenama italijanskih medija, Luka Jović je ponovo bio jedan od najgorih igrača na terenu protiv Fiorentine. Ali, prema rečima trenera Stefana Piolija – odigrao je veoma dobru partiju.

Zadovoljan je trener Milana onim što je pružio 25-godišnji srpski napadač za 83 minuta igre protiv kluba iz kojeg je i došao u Milan.

“Mislim da je Jović veoma talentovan. Zna veoma dobro da igra fudbal. Ali, nešto mora da mu klikne u glavi. Nije postigao gol i samo mu je on falio kako bi zaokružio odličnu partiju. Zahtevam od njega više, a isto mora i on da uradi. Potrebno je da prepozna gde može još da napreduje”, rekao je Pioli.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Zadovoljan je bio trener Milana i što je Jović učestvovao u akciji kod jedinog gola na utakmici.

“Dodao je dobar pas pre penala za Tea Ernandeza. Šteta što nije postigao gol, zato što ima kvalitet za to. Jović ima kvalitete, ima načine za bolju igru, čak i one za koje ni on ne zna. Kako fizičke, tako i tehničke”, podvukao je Pioli.

Kako prvog napadača Olivijea Žirua neće biti na narednoj utakmici u Seriji A, imaće momak rodom iz Bijeljine priliku da se nametne u dresu Milana.

Još uvek nije postigao gol od kada je letos pojačao roso-nere. Veruje Pioli da će baš taj jedan pogodak promeniti Lukinu sezonu…

Bonus video:

5 Komentara

    Ima luka odličnog menadžera i ništa drugo, taj čovek čuda čini da nije njega davno bi ovaj završio u našoj ligi

    Ma koji njegov kvalitet,igra napadaca a nije dao jedan gol na zadnjih ne znam koliko utakmica!

    Imao je talenta dok nije dosao u Real i onda propao samo tako.

    Za sta je talentovan,da omasi zicer svaki put?!

    To treba pokazati na terenu ,ima on kvalitete sećamo se mi njega iz Frankfurta ali od tafa on na terenu ne pokazuje nistaaaa

Postavi odgovor