Krstajić priznao da se Srbija pita i poručio: Ne trebaju mi turisti

Srpski trener Mladen Krstajić je naišao na lošu situaciju u selekciji Bugarske pošto su mu do sada četvorica igrača poručila da se neće naći na prvoj prozivci.

Nakon Dominika Jankova, Dima Krasteva i Ilijana Stefanova, sa inicijalnog spiska odjavio se i defanzivac Ludogoreca Anton Nedjalkov.

“Ne trebaju mi igrači koji u reprezentaciju dolaze turistički, već fudbaleri koji će na terenu pokazati patriotizam. Moramo da vratimo poverenje navijača”, poručio je Krstajić.

Meridian ima najbolje kvote

Bugarska na startu kvalifikacija igra protiv Crne Gore (petak, 18h), a u grupi je sa Srbijom, Mađarskom i Litvanijom.

Srbija je favorit, Mađarska je jaka, Crna Gora je tradicionalno dobar tim. Neće biti lako. Cilj je da nastavimo posao koji smo započeli. Da budemo maksimalno koncentrisani. Tražiću od igrača da pruže maksimum”, rekao je bivši selektor Srbije.

Krstajić je svestan da je u teškom momentu preuzeo ekipu.

“Idemo meč po meč, na svakom ćemo ginuti. Što se mene tiče – možemo da igramo ružno, samo da pobeđujemo. Kada sam došao rekao sam da ću napraviti ekipu po evropskim standardima. Igrali smo zajedno četiri meča, ali fudbal je proces – ne možemo posle jedne utakmice da kažemo da idemo na Svetsko ili Evropsko prvenstvo”.

Pročitajte još:

2 Komentara

    Baš mi ga je nešto žao, biće nakantani

Postavi odgovor