ZVEZDA SE POHVALILA: Na treningu jedno novo lice i dvojica povratnika!

Vratila se Zvezda sa priprema u turskoj Antaliji za Beograd kako bi fudbaleri izbrusili još finese za nastavak šampionata, a na treningu je viđeno jedno novo lice!

Naime, danas je u teretani sa saigračima prvi trening imao novi fudbaler crveno-belih Nemanja Motika koji je pojačao ekipu iz Bajern Minhena.

Jasno je da će Motiki trebati još vremena kako bi uhvatio ritam saigrača koji su se već uigrali u Antaliji. Zbog toga ćemo teško videti 18-godišnje krilo na prolećnoj premijeri protiv Čukaričkog 12. feburara vikenda.

A gotovo izvesno da će protiv tima sa Banovog Brda zaigrati dvojica povratnika sa Kupa afričkih nacija – Gelor Kanga i El Fardu Ben!

Obojica fudbalera su dobila od kluba dodatnih 10 dana odmora kako bi što svežiji ušli u nastavak sezone, te su iskusni Afrikanci danas takođe prvi put trenirali.

Za razliku od Motike obojica dobro poznaju prilike u Zvezdi u već su uigrani sa ostatkom ekipe pa njihovo odsustvo sa priprema u Turskoj ne bi trebalo puno da se oseti.

No, konačnu reč o sastavu i formi igrača daće trener Dejan Stanković koji je nagovestio da je meč sa Čukaričkim prvo od 16 finala koje će Zvezda imati u borbi za titulu prvaka Srbije.

EGIPĆANI UMORNI: Podnet zahtev da se finale Afričkog kupa nacija pomeri!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Nino Čelebić: Plasman na Kup Radivoja Koraća je veliki uspeh!

4 Komentara

    Odlicno se radi u Zvezdi.Ovi igraci iz Africkij selekcija su nam mnogo bitni

    Ben je Zvezdino zlato, lepo je to Deki rekao

    Srbi Kanga i Ben, i nova Zvezda Nemanja Motika

Postavi odgovor