"Ne dopustimo Srbiji da nam ukrade Stefana Bajčetića"

Stefan Bajčetić se pojavio na fudbalskoj mapi Evrope i odmah se ucrtao kao blago koje je pronašao Jirgen Klop.

Liverpulov trener se nije libio da baci 19-godišnjaka u vatru, što mu se ekspresno isplatilo. Za razliku od mnogih klinaca, na Bajčetića se nije čekalo – odmah je počeo da pleni na terenu i bez straha je krenuo da ulazi u duele sa mnogo iskusnijim fudbalerima.

Veoma brzo je stigla nagrada za sjajne rezultate u vidu pojačanog ugovora, a proglašen je i za najboljeg igrača Crvenih u mesecu januaru.

Zašto je srpskoj javnosti interesantan Bajčetić je i više nego jasno. Sin bivšeg igrača Crvene zvezde je odavno na radaru Fudbalskog saveza Srbije, ali izgleda da je biser Liverpula daleko od dresa našeg nacionalnog tima.

Miriše da će uskoro dobiti poziv A selekcije Španije i tako staviti tačku na sagu oko izbora reprezentacije.

Španski AS je tim povodom digao glas i posvetio tekst Bajčetiću sa jasnim ciljem. Ne dopustimo Srbiji da nam ukrade bisera je lajtmotiv teksta u čuvenom španskom listu.

Apeluju na španski Savez da reaguje kako im se ne bi ponovili slučajevi iz prošlosti. Ipak, opšti je utisak da Crvena furija nema razlog da brine, jer Bajčetić više naginje ka Španiji i deluje da će izabrati zemlju u kojoj je rođen, a ne državu svojih predaka.

Deluje da je Srbija izgubila u ovoj utakmici…

Meridian ima najbolje kvote

Bonus video:

3 Komentara

    Pa ako ga pozovu jasno je da će njih odabrati to je i sam rekao ali da smo ranije bilo zainteresovani i davali mu da igra bar po malo možda bi i igrao za nas .

    Ma eto im ga, naći ćemo mi još boljeg za našu reprezentaciju

    Ne znam odakle im ideja da ćemo mi da molimo nekog da igra za nas

Postavi odgovor