Nenad Kovačević: Crvena zvezda može bar do Lige Evrope!

Gost naše Meridian UŽIVO bio je Nenad Kovačević, nekadašnji kapiten Crvene zvezde i bivši reprezentativac Srbije. Sa njim smo pričali o nedavno završenom Svetskom prvenstvu, ali i o nadolazećoj klupskoj sezoni.

Razgovarali smo o njegovom nekadašnjem timu i njegovim bivšim saigračima, a neki od njih su na Mundijalu i nastupali za Srbiju.

https://www.youtube.com/watch?v=XLfWT8wkPOE

‚‚Mislim da se nismo obrukali, mislim da smo dali sve od sebe, tako da se ne bih složio sa komentarima da nismo bili na nivou. Pojedinci možda nisu bili na nivou. Ali opet, mislim da je dat maksimum u ovom momentu”, kaže Kovačević o reprezentaciji Srbije na Mundijalu.

Tema razgovora bio je i Sergej Milinković-Savić i njegove partije u Rusiji, kao i njegovom bivšem saigraču Dušku Tošiću. Naravno, Kovačević se dotakao i Vladimira Stojkovića sa kojim je nastupao u Crvenoj zvezdi.

BRANKO ROSIĆ: HRVATSKA PRETI DA POMUTI BARI ’91

‚‚On je već dugo godina golman naše reprezentacije. To se i vidi na golu, koliko ima iskustva i kakvu mirnoću ima. Tako da ja mislim da će on i dalje biti stub reprezentacije i broj jedan na našem golu”, kaže popularni Piksi.

Naš gost je pričao i Nenadu Lalatoviću. Sadašnji trener Radničkog iz Niša je nekada bio kapiten Kovačeviću, i to kada je on došao u prvi tim Crvene zvezde. Rekao je da se vidi da Lalatović radi kvalitetan posao u kom god da se klubu nalazi i da se nada da će Nišlije uživati u evropskom fudbalu.

MOŽE LI ZVEZDA U LIGU ŠAMPIONA?

Poseban deo razgovora bio je posvećen upravo crveno-belima i njihovoj sezoni.

‚‚Prošla sezona je bila neverovatna u pozitivnom smislu. Počelo se od slova A i stiglo se do slova Š, to je bitno. Tako da sad se tim već poznaje, atmosfera je vrlo bitna i vidi se da vlada odlična atmosfera. Tu postoji već kostur tima i sa ciljanim transferima, mislim da će sve to biti dobro”, kaže između ostalog Kovačević.

Postavi odgovor