Lalatovićeve lekcije igračima: "Imate 30.000 evra na zajam? Nemate? Zamislite se gde ste i šta ste!"

Radnički je doživeo debakl u derbiju protiv Vojvodine, pošto je poražen rezultatom 4:1 u Nišu.

Trener Meraklija Nenad Lalatović je bez dlake na jeziku govorio na konferenciji za medije.

Mom kolegi želim puno sreće u nastavku takmičenja. Siguran sam da će sa Vojvodinom igrati Evropu. Što se tiče nas danas, u prvih 10 minuta smo izgledali korektno, ali opet penal… Imali smo stopostotnu šansu preko Mićina, situacija jedan na jedan, ne dajemo gol, posle toga fenomenalna kontra i polukontra Vojvodine, a kada im poklonite dva gola… Zukić prima loptu, moja tri igrača ga puštaju da da gol, on uđe u gol, a oni ga ne napadaju. Protiv Vojvodine je teško igrati, a oni su se posle svesno povukli i bilo im je teško dati gol.

Posle trećeg gola smo izgledali kao raspuštena banda, nije se znalo ko pije, ni ko plaća. Danas apsolutno zaslužena pobeda Vojvodine, a nama ostaje da vidimo šta i kako dalje”, rekao je Lalatović.

Radnički je i dalje na samo 22 osvojena boda i kako sada stoje stvari, bliži je borbi za opstanak, nego plasmanu u plej-of, što je bio glavni cilj pred početak drugog dela sezone.

”Izgleda da će realna opcija biti borba za opstanak. Treba prvo popričati sa igračima i ja treba da razmislim o svemu. Nezadovoljan sam. Na pripremama je to bio jedan tim, ovo ovde potpuno drugi. Čim su pušteni na ulicu, oni padnu bar 50 posto nego kad ih imam sve na okupu. Počnu da švrljaju kad dođu u Niš.

Rekao sam im da mogu sutra naći klub i sad imam nekih ponuda.

Ali, da li vi želite da uspete u životu. Da li želite da igrate plej-aut ili plej-of? Nemojte da mislite ako imate platu, da ste zadovoljni time. Morate da želite više, da zarađujete. Pitao sam ih imate li 30.000 evra da mi pozajmite, oni ćute. Ja im kažem nemate 30.000 evra sa strane, onda morate da se zamislite gde ste i šta ste. A ovakve pare zarađujete. Na šta trošite taj novac? Neke stvari su za svlačionicu i za upravu kluba, ne bih ovako javno”, zaključio je Lalatović.

Bonus video:

5 Komentara

    Dobro in je i rekao mora ih nekako dovesti u red i osvestiti .. za ono sto su plaćeni ne rade nista kako treba ,jako loši rezultati zalaganje isto tako trud nula želja nula ..

    Ko zna gde ce Lalat sledece godine biti,i koji ce klub voditi,Nis nece sigurno.

    Uprava je uradila los prelazni rok,Nenad sad tek vidi koga su sve dovodili

    Ocigledno ga igraci ne slusaju,nije zadovoljan sa njima

Postavi odgovor