Apolon tužio Partizan zbog Jovanovića

Nema mira u Partizanu. Kada se ne radi o unutar klupskim previranjima, spoljni faktori kaleme probleme na adresu crno-belih.

Ovog puta se javio kiparski Apolon koji je tužio crno-bele zbog neizmirene prve rate za transfer golmana Aleksandra Jovanovića!

Kako prenose kiparski mediji, Partizan nije uplatio na račun Apolona prvu ratu u iznosu od 50.000 evra za 30-godišnjeg čuvara mreže.

Tužba je završila pred organima FIFA koji su momentalno uveli zabranu klubu iz Humske da registruje nova pojačanja dok god ne izmiri obaveze.

Ima Partizan rok do 31. oktobra da pomenutu sumu izmiri inače će ga sačekati još drastičnija kazna koju bi svi u klubu sigurno, rado, izbegli.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Crno-beli su ovog leta sa Apolonom dogovorili transfer Jovanovića za sumu od 450.000 evra i tako posle dugo vremena slomili otpor Kiprana pošto je iskusni golman dugo bio želja klupskih čelnika.

Nije tajna da Partizan već duže vreme kuburi sa finansijama i da je klub u ozbiljnoj krizi. Kako finansijskoj, organizacionoj (nema predsednika), igračkoj (dva puta jedva izborena pobeda posle preokreta od 0:2 do 3:2)…

Čini da uz sve probleme četa Igora Duljaja još i ima dobre rezultate, a do kada će to tako biti to je već drugo pitanje. Najpre, po hitnom postupku, da se namiri Apolon.

Bonus video:

3 Komentara

  Odmah smo ih osudili ali zakonski ako klub nema glavno lice potpisnika onda se ne može izvršiti plaćanje bilo kakvih obaveza kluba sve dok se ne izabere novo lice koje će dobiti zakonske ingerencije da bude potpisnik izvršnih računa kluba

  Odgovori

  Sramota, kako su to mogli zaboraviti, zar im se isplati da dobijaju tužbe i da ih FIFA kažnjava?

  Odgovori

  Tolike cifre obrće Partizan a brukaju se za 50 hiljada evra

  Odgovori

Postavi odgovor