Zvanično: Partizan potpisao drugo pojačanje!

Doveo je Partizan zvanično Nikolu Antića kao prvo pojačanje, a već danas je završen i drugi potpis. Crno-beli su sve dogovorili sa Frenkom Kanuteom!

Nakon sporazumnog raskida ugovora sa Hamiduom Traoreom i Ljubomirom Fejsom ostala je velika rupa u veznom redu crno-belih koja je morala biti popunjena.

Uprava kluba nije dugo tražila i u belgijskom Serkl Brižu je našla idealan profil fudbalera. Kanutea odlikuje snaga i brzina, a veoma je dobar i u anticipaciji.

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

Prednost mu je što je tek započeo fudbalski uspon i sa 24 godine i statusom povremenog reprezentativca Senegala ima još mnogo prostora za napredak.

Ono što se zna je da će Partizan belgijskom klubu isplatiti obeštećenje za Kanutea koji će se srpskim klubom potpisati ugovor na tri sezone.

Velika prednost crno-belih u pregovorima je bila činjenica da je sam igrač želeo da dođe u Srbiju, kao i činjenica da su čelnici Serkl Briža i Partizana u odličnim odnosima.

I to zbog transfera Strahinje Pavlovića u Monako čiji vlasnici takođe drže Serkl Briž o koji Monako koristi kao filijalu. Zbog toga je uprava Partizana u pregovorima bila veoma brza i efikasna.

Očekuje se da Kanute već u narednim danima doputuje u Beograd, a kako će najverovatnije biti raskinut ugovor i sa Patrikom Andradeom ideja je da Partizan angažuje barem još jednog (možda i dvojicu) vezista…

Bonus video:

3 Komentara

    Imali su sreću da nađu tako dobrog igrača

    Ne piše koliko je obeštećenje i koliko će ga platiti

    Dobro za njih potrebna om je sveza krv i bolji igrači pogotovu posle ovako lose sezone

Postavi odgovor