IZA KULISA TRANSFERA: Kako je Partizan uspeo da "slomi" Andradea?

Uspeo je Partizan da dogovori i treće pojačanje ovog leta u vidu veziste sa Zelenortskih ostrva Patrika Andradea, a veoma je zanimljivo kako je vicešampion Srbije uspeo da ugovori ovaj posao.

Naime, kako prenosi Telegraf generalni direktor Partizana Miloš Vazura je više dana pregovorao sa agentom tamnoputog fudbalera koji je dosta “zatezao”.

Kako je Andrade bio među najboljim igračima Karabaga sa čistim papirima je privlačio pažnju mnogih klubova koji su bili zainteresovani za njega.

Otuda je i agent igrača odugovlačio posao, ali kada je došao u Beograd i upoznao se sa uslovima u Partizanu i sportskom centru “Zemunelo” odlučio je ipak da prelomi i da “zeleno svetlo” za realizaciju transfera.

Sam igrač je odavno bio zagrejan za dolazak u Beograd, posebno kada je čuo Rikarda Gomeša koji mu je pričao sve najbolje o klubu i samom gradu.

Posao je kompletno ugovoren i očekuje se da Andrade večeras sleti u Beograd na potpisivanje ugovora i najverovatnije već sutra bude i promovisan u novog igrača vicešampiona Srbije.

Odmah potom, Andrade putuje u Ptuj da se pridruži novim saigračima na pripremama, a Partizan čeka nastavak veoma zahtevnog prelaznog roka.

Očekuje se dolazak još barem trojice-četvorice igrača, a izvesno je da će biti još stranaca. Andradeov potpis je tek početak…

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O KATARU: Za šta preti smrtna kazna, a za šta sedam godina zatvora?

OBAVEZNO POGLEDAJTE:ZVEZDA ODBRANILA TRIPLU KRUNU: FMP MERIDIAN – Crvena Zvezda (59:71) | Atmosfera i proslava titule

Postavi odgovor