Trener Partizana govorio o kadrovskoj politici, Jojiću, Hazizi...

Fudbaleri Partizana nalaze se u Antaliji gde će odraditi završne zimske pripreme, a Gordan Petrić razgovarao je sa predstavnicima medija po dolasku u Tursku.

U ekspediciji crno-belih nalazi se čak 32 fudbalera, jasno je da po povratku u Beograd neće svi biti u konkurenciji za nastavak sezone.

“Kada se budemo vratili za Beograd neki od mlađih igrača će se vratiti u svoje selekcije. Sa nama su dva igrača iz Teleoptika, tu su igrači iz škole, momci koji mogu da igraju i za omladince i sastav će se potom svesti na 23 igrača. Važno mi je da se u narednih 16 dana ponašaju na pravi način, iako će sigurno doći do male nervoze, ali fudbal je takav posao u kome oni na najbolji mogući način moraju da izbalansiraju, a i mi iz stručnog štaba sa njima, jer su usmereni jedni na druge, duge su pripreme, tu su i mečevi. Na kraju ćemo podvući crtu i sve će se svesti na 23 ili 24 igrača koji počinju prvenstvo”, rekao je Petrić.

Sa Partizanom trenira i Miloš Jojić, fudbaler koji je do letos bio važan šraf crno-belih, a koji od tada bez angažmana.

“Izrazio sam želju čim sam došao u Partizan da Jojić potpiše ugovor, jer je u tom periodu održavao formu sa Teleoptikom. U tom momenu nije bio spreman da se vrati, hoće li u narednom periodu-ne znam, ali strpljen-spasen, videćemo… Izrazio je želju da trenira sa nama, da li se to njemu dopada ili ne teško je reći, no, samim gestom, dolaskom na pripreme, možda postoji neka šansa da potpiše. Miloš je kvalitetan igrač i teško mi možemo da nađemo fudbalera tog profila i da ga angažujemo, a da je pritom slobodan na tržištu”, kazao je trener Partizana kada se radi o Jojićevom povratku.

Jedan od igrača koji se spominje kao potencijalno pojačanje srpskog vicešampiona je Dolev Haziza, fudbaler izraelskog Makabija iz Haife.

“Na igrače koji su u ponudi ja sam taj koji daje poslednju reč. Hazizu je preporučio Natho, ali sam ga već znao iz mečeva Lige šampiona i utakmica protiv Crvene zvezde minulog leta. Samim tim što je reprezentativac svedoči o kvalitetu, no, ponovo sam ga analizirao i ne možete nikada da tvrdite da će se uklopiti u neki stil, koncepciju, Međutim, kao i u slučaju Jojića, kvalitetan igrač uvek može da se prilagodi. Upitao sam Natha za njegov karakter i dobio pozitivnu informaciju, rekao je sve najbolje, pa sam dalje prosledio klubu. Pregovori, ponude – to mene ne zanima iz ove pozicije, samo me zanima igrač”, otkrio je Gordan Petrić.

Crno-beli sleteli u Belek – dočekali ih kiša i poznata lica

POGLEDAJTE: Petrić poručuje iz Turske – želim pojačanje koje pravi razliku, Natho preporučio Hazizu!

 

7 Komentara

  Beogradski Partizan mora za zivne u fudbalu,ne moze vise ovako sa nekim losim igracima

  Jojic nije za Partizan,treba Zeka da ide iz kluba.

  Petric insistira na pojacanjima,Vazura treba da mu obezbedi to

  Uverili su se u kvalitet igrača iz Izraela zato su naciljali Haziza

  Mlađani igrači treba da nastave naporno da treniraju i da se trude i eto ih u bliskoj budućnosti u prvom timu Partizana

  Jedino pojacanja koja dovode do uspeha i napretka dolaze u obzir,a pomenuti igraci, kao mogucnost, su upravo takvi!!!

Postavi odgovor