SADA JE I ZVANIČNO: Jedinstvo za "zelenim stolom" u Prvoj ligi Srbije!

Traje borba za samu vlast u Fudbalskom savezu Srbije, ali dok ona ne krene traje ona za mesto u drugom rangu takmičenja, odnosno Prvoj ligi Srbije!

Odustalo je OFK Žarkovo od takmičenja iz finansijskih razloga zbog čega su mnogi klubovi zainteresovani da popune slobodno mesto.

Kako je održana sednica Fudbalskog saveza Srbije za “zelenim stolom” je odlučeno da mesto Žarkova u Prvoj ligi Srbije popuni – Jedinstvo sa Uba!

Lista kandidata, poslednjih dana, proširila se na sedam klubova. Javili su se mnogi, od ranije, na svakojake načine obeleženi klubovi.

Stav u vrhu srpske kuće fudbala je da mesto u prvoligaškom rangu zaslužuje zdrava i fudbalska priča, kakvu je bivši reprezentativac Nemanja Matić napravio na Ubu.

Zato je i Jedinstvo na kraju i dobilo mesto u Prvoj ligi Srbije. U igri su bili i timovi poput Timoka 1919, OFK Bačke i Budućnosti iz Dobanovaca, ali na kraju nisu imali dovoljno argumenata…

Bilo je najava da bi političkom linijom mogla da napreduje GFK Dubočica i tako da jug Srbije dobije prvoligaša koga nema. Naročito zato što su radovi na leskovačkom stadionu u punom su jeku i to je moglo da potpiri vanredan skok, svojevremeno velikog kluba, u Prvu ligu.

rumunija-trener-otkaz-prvi-april-kucanje jajima-uskršnji izazov-fudbalerke-masovna tuča-crveni karton
Ko će u Prvu ligu Srbije?
(FOTO: George Salpigtidis/Getty Images)

Ipak od toga nije bilo ništa pa je Jedinstvo zasluženo ostvarilo promociju u viši rang koji sa sobom nosi i daleko veća ulaganja kako u igrački kadar tako i u polje infrastrukture…

PSŽ KRENUO U NOVU OFANZIVU: Interu 60 miliona evra za Škrinjara!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:ZVEZDA ODBRANILA TRIPLU KRUNU: FMP MERIDIAN – Crvena Zvezda (59:71) | Atmosfera i proslava titule

3 Komentara

    Imaju dobre uslove, super stadion, finansijski stabilni. Sasvim zasluzeno.

    Sasvim neocekivana odluka.Ja sam, iskreno ocekivao da to bude Timok.

    Koliko li je kostalo to za zelenim stolom?!

Postavi odgovor