TRENERSKA VRTEŠKA: Ko će na vruće klupe Radničkog i Novog Pazara?

Osim one najatraktivnije (klupe Partizana) još nekoliko trenerskih mesta je otvoreno u Super ligi Srbije, a sigurno da su najatraktivnije destinacije one u Kragujevcu i Novom Pazaru.

Traže Radnički i klub kraj Jošanice aktivno nove trenere. Spisak kandidata oba kluba je maksmialno skraćen i čeka se konačna odluka.

Kako sada stvari stoje, Nenada Lalatovića na klupi Radničkog bi trebalo da zameni Predrag Rogan koji je prvi na listi želja sportskog direktora Slavka Perovića.

Doskorašnji trener uzbekistanskog Dinama iz Samarkanda je, kako saznaje Sport klub, već bio na “Čika Dači” gde je vodio pregovore sa čelnicima kluba i za sada postoji obostrana zainteresovanost da se posao utanači.

Ipak, konačna odluka će biti donesena naredne nedelje pošto postoji još nekoliko kandidata za upražnjeno mesto trenera iako je Rogan na pol-poziciji…

dragan aničić-trener
Aničić je kandidat da sedne na klupu Novog Pazara!
FOTO: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Što se tiče Novog Pazara, on trenutno ima dva imena na listi i očekuje se da Dragan Aničić, dokorašnji trener Železničara, ili Abdulah Ibraković preuzmu fudbalere tima kraj Jošanice.

Čelnici Novog Pazara, vođeni idejom o preko potrebno svežem imenu u domaćem fudbalu, blizu su odluke da Ibrakoviću povere posao.

Iza Ibrakovića je bogata trenerska karijera. Nepune tri godine, u dva mandata, radio je u austrijskom drugoligašu Kafenbergu, čiji je dres svojevremeno nosio kao igrač.

Predvodio je i mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine, Sarajevo, tuzlansku Slobodu, Čelik, Velež, TOŠK, Prištinu…

Za sada mu se daju nešto veće šanse nego Aničiću koji je, kako se može čuti, i u pregovorima sa Crvenom zvezdom da preuzme neke od mlaših kategorija tima iz Ljutice Bogdana.

Kao i u slučaju Radničkog iz Kragujevca očekuje se i da Novi Pazar početkom naredne nedelje imenuje novog trenera…

ILIEV O PIRLU: Dolazi samo ako nas odbiju Anćeloti i Murinjo, Partizan do nedelje dobija trenera!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Vaso Bakočević: Novi protivnik, Fight Company, YouTube kanal… – Sport Fokus EP49

2 Komentara

    Stvarno nezahvalan posao za bilo kog trenera u takvoj situaciji doći u klub

    Ko god se odluči da preuzme klupu ova dva kluba, imaće pune ruke posla pogotovo što će se mnogo očekivati sa malo mogućnosti

Postavi odgovor