RIKARDO POD "PRITISKOM" NAVIJAČA ZVEZDE: Nemoguće je da pređem kod njih, a evo i zašto!

Ima Partizan dugu istoriju dobrih stranih napadača. Ipak, posebno mesto u srcu navijača ima aktuelni napadač crno-belih Rikardo Gomeš.

Poobarao je iskusni fudbaler brojne rekorde u Partizanu. Fali mu doduše bolji učinak protiv večitog rivala čiji ga navijači stalno susreću i hvale i pitaju da dođe u Zvezdu.

– Da, prilaze mnogi od njih. To je dobro, jer imaju poštovanje prema meni. Kažu mi “ja sam zvezdaš, ali ti si dobar igrač”. Neki se šale i pozivaju me da pređem u Zvezdu, a to je nemoguće. Nije nemoguće samo zbog rivaliteta, već i zbog toga što sam u timu koji je sve učinio za mene da se osećam dobro… 100 odsto sam zadovoljan sam svime i zato to kažem. Igram ovde i ne bih voleo da me pogrešno razumeju, ali imam taj osećaj da je ovo moja kuća.

Otkrio je Rikardo Gomeš da može sebe da zamisli da nosi dres Partizana do kraja fudbalske karijere.

– Da, naravno. Nikad se ne zna, mnoge stvari mogu da se dese, ali i moja porodica i ja srećni ovde. Moja porodica baš voli ovde da živimo. Normalno živimo i to mi odgovara. Takođe, podrška koju osećam od momaka u klubu, navijača i svih, čini da se osećam kao u svojoj zemlji – zaključio je Rikardo.

Baš zbog takvih reči i stavova, između ostalog, i jeste ljubimac navijača crno-belih…

VAN GAL SAOPŠTIO ŠIRI SPISAK: Holandija od ovih 39 igrača bira tim za Katar!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MUNDIJAL NA DLANU: Upoznaj Belgiju i osvoji dres! EP21| Meridian

2 Komentara

    Ko ga j**e ne zna šta propušta, neka trune u Partizanu

    Odgovori

    Njemu je mesto u partizanu , siguran sam da neće otići u Zvezdu ali u drugi klub jaci mogao bi lagano da prodje

    Odgovori

Postavi odgovor