"Sa zebnjom ćemo gledati Srbiju, njih dvojica ne mogu zajedno da igraju"

Rade Bogdanović, bivši fudbaler i analitičar, nije bio zadovoljan izdanjem Srbije protiv Litvanije, iako je naša reprezentacija ostvarila pobedu u prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Istakao je kako Orlovi imaju identične probleme kao u prošlosti i veruje da Piksijev tim neće olako uspeti da izbori plasman na Prvenstvo Evrope, gde nismo bili više od 20 godina.

“Nivo Litvanije nije za ovo takmičenje. Iskreno analizirajući utakmicu, stari sistem, na ovoj utakmice se potvrdilo da smo ranjivi po krilu. To ne sme da se dešava, mnogo smo kvalitetniji od njih, a pretili su nam. Izgleda da ćemo sa zebnjom da pratimo ove kvalifikacije, ako se ovako nastavi”, rekao je Bogdanović.

Rade Bogdanović-luka milivojević-nemanja matić-reprezentacija srbije-večiti derbi-crvena zvezda-partizan
(FOTO: Meridian)

Kako rešiti problem bilo je pitanje novinar RTS-a.

“Ja da mu rešavam probleme besplatno neću, ima pomoćnike, a i to košta. Šalim se, naravno. Moraćemo u dijaspori da tražimo bekove, klubovi nam uvoze takav profil igrača. Na Evropskom prvenstvu su ale, vi morate da imate te tipove igrača. Sledeća utakmica će da bude drugačija od terena, važnosti i jačine protivnika. Mitrović i Vlahović ne mogu zajedno da igraju. Kretnje koje prave ta dva igrača su takva da smetaju jedan drugom”, zaključio je Bogdanović.

Meridian ima najbolje kvote

Bonus video:

Meridian ima najbolje kvote

Bonus video:

2 Komentara

    Donekle je Bogdanovic u pravu,ali treba imati poverenja u Piksijev rad!

    Odgovori

    Kao i uvek pravo u metu ,slažem se sa njim ne mogu njih dvoje zajedno na terenu nisu napadači koji se dopunjuju već guraju svoju igru s to pravi problem ,i sredina terena nepovezana totalno

    Odgovori

Postavi odgovor