Sane spreman da napusti Bajern, dva evropska velikana već stala u red

Kao da Tomasu Tuhelu nisu dovoljni svi problemi. Od slabe igre preko nezadovoljstva igračkim kadrom, pa sve do slabih rezultata Bajern Minhena. Nije to standard na koji je najveći nemački klub navikao.

Novi problem se pojavio. Tiče se Liroja Sanea i njegove želje na napusti klub! Vihorno nemačko krilo je spremno da ode već na zimu. Međutim, ako ga Bajern ne bude pustio spreman je i da čeka naredno leto da ostvari želju.

Već tada će šampion Nemačke imati problem. Sane ima važeći ugovor do juna 2025. godine i naredno leto će biti poslednja prilika da se uzme određeno obeštećenje. Svakako daleko manje od realne vrednosti 27-godišnjaka iz Esena.

Još veći problem za Tuhela je činjenica da je brzonogo krilo jedno od najboljih fudbalera na startu sezone bavarskog giganta. Sane je postigao šest golova na 10 utakmica. Pored toga se i dodatno unapredio.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Kako navodi ugledni nemački Bild, nemački fudbaler od ove sezone radi sa privatnim trenerom na brzini, efikasnosti i balansu – ključnim komponentama na koje se oslanja u igri.

Za sada taj rad itekako donosi rezultate. Dodatno, Sane se navodno toliko zbližio sa prvom zvezdom Harijem Kejnom da je očita njihova konekcija kako na terenu tako i van njega.

Veliki će problem biti za Bajern ukoliko jedan od glavnih igrača bude insistirao na transferu. A prema navodima Bilda, situaciju veoma pomno prate Real Madrid i Barselona.

Jan Zomer Sane Bajern Mehengladbah
Liroj Sane! (FOTO: Guliver Images)

Što se tiče aktuelnog prvaka Španije, on je i prošlog leta tražio profil igrača na tržištu sličan Saneu. Međutim, finansije koče Đoana Laportu pošto je izvesno da transfer vedete Bajerna ne bi bio toliko jeftin.

Sa druge strane Real Madrid nema tih problema i Sane im zaista i treba. U konkurenciji na krilnim pozicijama su trenutno samo Vinisijus i Rodrigo. Još jedan fudbaler ekstra kvaliteta bi dodatno zaoštrio konkurenciju.

Za sada, 27-godišnji igrač Bajerna ne želi da forsira odlazak iz kluba, ali veoma aktivno radi na tome da napusti Nemačku i karijeru nastavi u nekoj drugoj državi.

Postavi odgovor