Novi napad Saudijaca: Za tri zvezde evropskog fudbala spremno preko 500 miliona evra

Ne smiruju se Saudijci. Nakon prvog talasa u kojem su doveli Karima Benzemu, N’Golo Kantea i Kalidua Kulibalija, spreman je novi napad na evropske zvezde.

Ovih dana su predstavnici raznih klubova u Saudijskoj Arabiji po čitavoj Evropi kako bi ubedili Pola Pogbu, Bernarda Silvu i Nikola Zaniola da prihvate zov miliona.

Interesantno je da su za njih trojicu prebogati Arapi spremili preko 500.000.000 evra?! Idemo redom…

Najpre o Pogbi koji je najpre odbio ponudu Al Hilala tešku 100.000.000 evra za tri godine. Nisu Saudijci hteli da prihvate “ne” kao odgovor pa su mu poslali novu ponudu koja glasi 150.000.000 na tri sezone!

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Juventus bi se rado rešio Pogbe. Pustio bi ga besplatno pošto ih godišnje košta 10.000.000 evra bruto. Sve je sada na igraču.

Namerili su se šeici i na Bernarda Silvu u čijem slučaju će Arapi morati najviše da zavuku ruku u džep. I njemu je spreman ugovor vredan 150.000.000 evra na tri sezone i to od Al Hilala.

Međutim, za razliku od Pogbe, Mančester siti nema nameru da pusti Bernarda Silvu za džabe, već za njega traži 70.000.000 evra što je Al Hilal spreman da plati.

Kao i kod Pogbe, sve je na igraču. Mogao bi Bernardo Silva da se pridruži Sergeju Milinkoviću Saviću, Kaliduu Kulibaliju i Rubenu Nevesu.

I za kraj, Saudijci žele kontroverznog Nikola Zaniola. Bivši fudbaler Rome je odigrao veoma solidnu sezonu u turskom Galatasaraju. U ugovoru sa šampionom Turske ima otkupnu klauzulu od 30.000.000 evra.

Saudijci nemaju problem da to plate, a samom Italijanu su na sto stavili ugovor težak čak 120.000.000 evra na četiri godine. Dakle, cirka 30.000.000 po sezoni!

Videćemo koliko će drugi nalet Saudijaca na evropske zvezde biti plodonosan…

Bonus video:

3 Komentara

    Verovatno će i uspeti da dovedu svakog igrača kojeg su zamislili jer oni nikad ne odustaju!

    Lako je njima kad imaju nepresušni izvor novca i mogu da se rasipaju!

    Šta pare rade , ovo je uzeli maha i sve veći broj igrača odlazi u Arabiju nazalost ..i te kako kvalri to Evropski Fudbal .biće ovoga još mnogo

Postavi odgovor