RAZOČARENJE I KOD HALILHODŽIĆA: Očekivao sam više od Srbije, nemaju odbranu na nivou!

Nije da smo samo mi mislili da možemo u Kataru mnogo. Ne. I mnogi drugi i stranci i treneri i navijači i bivši fudbaleri su imali očekivanja da Srbija može mnogo na Mundijalu u Kataru.

Jedan od onih koji je bio veoma razočaran nastupom Srbije je i legendarni Vahid Halilhodžić koji je zapravo izborio nastup na Mundijalu sa Marokom, ali je smenjen pred turnir.

Legendarni bosanskohercegovački trener je smenjen zbog činjenice da nije pozivao najveću zvezdu Hakima Ziješa zbog nezalaganja na prethodnim treninzima i utakmicama.

Otuda Halilhodžić uživa i pomno prati Mundijal.

Od Srbije sam više očekivao, imaju puno dobrih igrača, pogotovu ofanzivno, ali odbrana im ipak nije na tom nivou – rekao je popularni Vaha za Večernji list.

Halilhodžić nije želeo da prognozira i ko će osvojiti Mundijal u Kataru, smatrajući da su veoma moguća iznenađenja kojih smo se nagledali i u grupnoj fazi takmičenja.

– Teško je bilo što reći kad vidim da je Brazil izgubio od Kameruna, a Francuska od Tunisa, sve je moguće i može se dogoditi i najveće fudbalsko iznenađenje u istoriji – zaključio je Halilhodžić.

UŽIVO IZ KATARA: Počelo drugo poluvreme, Brazilima ogromnih 4:0

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Katar uzivo | Navijaci Hrvatske i Japana predviđaju rezultat 

4 Komentara

  Bas tako ,od njih se očekivalo mnogo više svakako ali eto ne možemo mi dati gologa koliko možemo primiti

  Odgovori

  Svi smo to konstatovali,odbrana nam je bila vise nego katastrofalna!

  Odgovori

  Da su bile drugačije okolnosti Kamerun nikada ne bi pobedio Brazil, Japan Španiju niti Tunis Francusku kao što Maroko večeras neće Španiju

  Odgovori

  Svi smo očekivali više, sad se postavlja pitanje da li su očekivanja bila realna ili smo se neopravdano nadali

  Odgovori

Postavi odgovor