Italijanski mediji u ekstazi: Veliki Dušan, ovo je Vlahovićev Juventus

Partiju za pamćenje je odigrao Dušan Vlahović. Srpski napadač je praktično sam oborio Lacio na pleća. U ekstazi su italijanski mediji zbog partije 23-godišnjaka.

Nije mogla gotovo nijedna naslovna strana najvećih italijanskih medija da prođe bez Vlahovića. Svi su se utrkivali ko će da da lepši epitet “devetki” Juventusa.

Tako je najveći Gazeta delo Sport na naslovnoj strani istakla da je “ovo Vlahovićev Juventus”. Takođe se dodaje da je sam odveo Staru damu na drugo mesto na tabeli Serije A.

Korijero delo Sport naglašava da su Vlahović i Kjeza bili glavni protagonisti pobede Juventusa. Uz to se hvali da je već stigao do četiri gola ove sezone i pohvaljuje njegov mentalitet i da je uvek gladan golova.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Tutosport na naslovnoj strani kaže: “Veliki Dušan”. Napominje list i da se u Kontinasi više niko ne seća Lukakua i želje da se upravo Belgijanac zameni Srbinom.

“Veoma smo agresivni i gladni. Sa takvim stavom, ko zna dokle možemo da doguramo”, citira se izjava napadača Juventusa posle utakmice sa Lacijom.

Oduševljeni su Italijani Vlahovićem, baš kao i trener Alegri koji je posle utakmice pohvalio celu ekipu posle pobede u derbiju (3:1).

Samo neka Dušan tako nastavi…

Bonus video:

2 Komentara

    Velicanstveni mec i uspeh naseg Vlahovica koji se vratio na krilima ,neka samo nastavi dalje tako!!!!

    Jednu utakmicu odigra kako treba i pdmah ga dižu u nebo,koliko je malo potrebno samo da se vrati stara slava našem napadaču

Postavi odgovor