OPŠTI HAOS U BARSELONI: Propada 50 miliona evra, Kunde u narednih 10 dana pakuje kofere?!

Muku je mučila Barselona tokom čitavog leta da registruje sve novajlije. Na kraju su uspeli da prijave sve osim Žila Kundea koji bi u narednih 10 dana mogao da napusti klub?!

Borila se Barselona tokom leta sa Čelsijem da dovede Francuza iz Sevilje. Na kraju je presudila želja samog fudbalera da ostane u Španiji, a ne da se preseli u Englesku.

I zbog toga bi mogao gorko da zažali. A utisak je još više Barselona. Katalonski gigant je Sevilji za ovaj transfer platio 50.000.000 evra koji bi sada mogli da odu u vetar!

Naime, Kunde u ugovoru ima klauzulu da može da napusti klub u slučaju da ga Barselona ne registruje, a taj rok ističe za tačno 10 dana.

Ono što najgore pada Barseloni je činjenica da nemaju nikakvu ideju kako bi mogli da registruju Francuza?! I ovako je Đoan Laporta morao da proda dodatne resurse kako bi registrovao Levandovskog, Kesija, Kristensena i Rafinju.

Za Kundea nema prostora za takav manevar. Jedino rešenje je da se Barselona rastosilja nekoga od fudbalera poput Frenkija de Jonga, Samjuela Umtitija, Martina Brajtvajta, Memfisa Depaja, Seržinja Desta ili Pjera Emerika Obamejanga.

Problem je smo što većina njih ne želi da ide?! De Jong je već odbio transfere u Junajted i Čelsi. Brajtvajtu ne pada na pamet da se odrekne preostale godine ugovora.

Depaj nikako ne može da pronađe dogovor sa Juventusom oko plate kako bi poništio ugovor sa Barselonom. Umtiti ide u Leće, ali će mu Barselona svakako plaćati kompletnu platu samo da mu vidi leđa.

Dest takođe ne želi da ide iako mu je Ćavi otvoreno rekao da ne računa na njega. Jedini koji je blizu odlaska je Obamejang kojeg bi Ćavi pak da zadrži.

Pritome, Čelsi nema nameru da za Gabonca plati 30.000.000 evra koliko Barselona traži. Dakle, gotovo nemoguća pozicija za Kundea.

Svi su izgledi da bi u narednih 10 dana mogao da napusti klub kao slobodan igrač…

PROBLEMI U MILANU: Leao ne izlaznim vratima!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MUNDIJAL NA DLANU: Upoznaj Senegal i osvoji dres! EP03 | Meridian

6 Komentara

    Izlaz iz ovoga je da prodaju nekog od onih što im sede na klupi i u narednih 10 dana ga registuju da im ne propadne 50 miliona uloženih u kupovinu Kundea

    Tako im i treba kad su bili alavi i doveli brdo skupih igrača

    Tako je bilo i za ostale pa na kraju nadjose pare

    Prodace De Jonga,to je samo pitanje trenutka

Postavi odgovor