Vaso Bakočević prozvao Jabuselea: Ispao si "jaje", udaraš sa leđa - dođi kod nas u klub da ti objasnimo neke stvari!

Proslavljeni MMA borac, Vaso Bakočević oglasio se nakon utakmice Real Madrida i Partizana i prokomentarisao tuču igrača nakraju meča.

Podsetimo, košarkaš Madriđana, Geršon Jabusele šokirao je sportski svet zahvatom koji je izveo nad Danteom Egzumom, koji je pritom zaradio povredu tetive na nozi, a dalje analize pokazaće koliko i da li će sjajni Australijanac pauzirati.

Inače, Jabusele se navodno rvao na koledžu, čak bio i u diviziji ispod all american (najbolji amaterski rvači).

Bakočević je iz stručnog ugla objasnio potez kojim je košarkaš Reala oborio Egzuma.

“Vidi se da Jabusele ima rvačku prošlost, uzeo je leđa igraču Partizana,spojio over-under i bacio ga tehnički poprilično dobro…da je prišao jos malo kukovima i upucao vise snage u ovo bacanje mogao je biti to dobar “suplex” ali i ovako je odradio posao…da je zabranjeno u košarci jeste ali meni se sviđa…obožavam da gledam ovakve stvari u svakom muškom sportu”, rekao je Bakočević za Meridian sport.

Imao je i poruku za košarkaša Real, kome je poručio da dođe na trening u njegov klub.

“Sa obzirom da je Jabusele ispao “jaje” i napao momka sa leđa i posle glumi mangupa moze da svrati do mene u klub da mu objasnimo kako se rva. Obećavam neće ga niko tući i udarati – samo rvanje. Ipak je to njegov background”, zaključio je Bakočević.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Bonus video:

4 Komentara

    Nije ispao jaje, nego je ispao pička.

    Bakočević je jak na rečima, nisam siguran da bi dobro proša ukoliko bi se okušao u rvanju sa Jabuseleom

    Aj sklonite ovu vest o ovom stocaru vasou!

    Bravo vaso ,svaka ti je ka u Njegusa.neka dodje stoka ,onako sramno sa ledja nije ni za kakvo divljenje jer ovo je basket a ne rvanje

Postavi odgovor