PARTIZAN 2 - ZVEZDA 1: Odabrana idealna petorka ABA lige!

Nakon nekoliko nedelja glasanja konačno je poznata i idealna petorka ABA lige za ovu sezonu. Ono što je veoma zanimljivo je da Partizan ima čak dva predstavnika, a Crvena zvezda – jednog.

Najpre da pojasnimo da su navijači učestvovali u glasovima sa 20 odsto, novinari sa 30, a treneri sa čak 50 odsto.

Idealna petorka ABA lige za ovu sezonu je: Kevin Panter (Partizan), Jaka Blažič (Cedevita Olimpija), Nikola Kalinić (Crvena zvezda), Zek Ledej (Partizan) i Kenan Kamenjaš (SC Derbi).

Zanimljivo je da je najviše glasova dobio košarkaš Zvezde, Nikola Kalinić (13,9 odsto), a sledi ga košarkaš Cedevita Olimpije Jaka Blažič (12,1 odsto), igrači Partizana Kevin Panter (10,7) i Zek Ledej (9,1) i Kenan Kamenjaš (7,4) iz Studentskog centra.

Nakon ove petorke najviše glasova su dobili: Džastin Kobs iz Budućnosti (7,3 odsto), Brajs Džons iz FMP Meridiana (6,9), Matijas Lesor iz Partizana (2,7), Dalibor Ilić (2,6) iz Igokee i Vili Rid (1,9) takođe Budućnost.

U izboru trenera i novinara, Kalinić je dobio najviše glasova, ispred Blažiča, dok su u izboru navijača na vrhu završili košarkaši Partizana Kevin Panter i Zek Ledej.

U ZAGREBU MUK: Kecmanova trojka na 0.6 sekundi prekinula slavlje Cibone!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:  Dejan Nedić: „Neuhvatljiv“ tandem, VAR tehnologija, Feliks Brih… | Sport Fokus Podcast EP45

5 Komentara

  Eto rešenja za Obradovića, treba da okupi ovu petorku kako bi nešto osvojili

  Odgovori

  Definitivno Kalinić i najbolji igrač Aba lige

  Odgovori

  Bitno je samo da se pravedno odabere,ostalo me apsolutno ne zanima.

  Koliko ima navijaca toliko ima idealnih petorki ABA lige!!!!Ali odabrana je idealna glasanjem,a nas Nikola Kalinic iz Crvene Zvezde je dobio najveci broj glasova!

  Odgovori

  Samo kad je nek osolidan dobio,pa posle nek kukaju koliko zele.

Postavi odgovor