SABOTAŽA ILI SAMO SLUČAJNOST? Koš u Bostonu "porastao" nekoliko centimetara

Boston je slavio protiv Voriorsa u svom “TD Gardenu” rezultatom 116:100 i poveli sa 2-1 u finalnoj seriji NBA lige, a uoči susreta gostujući košarkaši primetili su nešto neobično.

Naime, košarkaši Golden Stejta su tokon šuterskog zagrevanja zaključili da je obruč koša na koji su šutirali postavljen na većoj visini nego obično.

Svoje sumnje su izneli službenim licima, a zatim je izvršeno merenje visine obruča kojim je ustanovljeno da su gosti iz San Franciska bili u pravu.

Obruč zaista jeste bio postavljen koji centimetar više nego što je propisano, a greška je vrlo brzo ispravljena i sve je prilagođeno.

Trener Voriorsa, Stiv Ker, je tokom svoje konferencije pre utakmice rekao da nije uočio ništa čudno, ali to nije bilo neuobičajeno.

– Igrači imaju veoma oštro oko za to. Igrači mogu procene. Zamišljam da je neko izašao tamo, pogledao to, nije izgledao kako treba. Dakle, dokle god oni vode računa o tome, onda je sve dobro – rekao je Ker.

Pogrešnu visinu je prvi primetio pomoćni trener Voriorsa, a zatim i Geri Pejton Junior, a problem je vrlo brzo otklonjen.

ZVEZDA KREĆE PO TREĆI TROFEJ: Mega juri prvu pobedu protiv crveno-belih ove sezone!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:SVEDSKA vs. SRBIJA – Meridian PES Predictor ep.120 @Beki

3 Komentara

    Sta sve ljudima nece pasti na pamet,da se napravi problem i sabotaza!!!!

    Kakve prevare se sve odvijaju samo da bi se pobedilo, sramota

    Šta sve neće uraditi da Golden gejt ne pobedi,ccc

Postavi odgovor