Bum: Reprezentativac Srbije završio sa Miškom i vraća se u Partizan?!

Ognjen Jaramaz je doneo odluku promeni menadžersku agenciju i time povećao šanse da se vrati u Partizan već predstojećeg leta.

Očigledno da Miško Ražnatović više neće voditi brigu o reprezentativcu Srbije, koji je potpisao ugovor sa agencijom “Wasserman”, gde je agent poznati menadžer Aleksandar Rašković, inače veliki prijatelj Željka Obradovića.

Reprezentativac Srbije je vest o promeni menadžerske agencije objavio na svom Instagram nalogu, ali nije dugo prošlo od navodnih razloga za takvu odluku.

Meridian je spremio specijal za utakmicu Partizana i Barselone

Ognjen Jaramaz
Jaramaz pred Lokomotivu foto: Dragana StjepanovicStarsportphoto ©

Kako prenosi Sportal, sada se otvara šansa da se Jaramaz posle samo dve godine vrati u Partizan. Da stvari idu u prilog priči o povratku, govori i činjenica da Srbin trentuno nema previše minuta u dresu Bajerna iz Minhema, a nedavno je imao problem sa slepim crveom.

Navodno indicije o angažovanju Jaramaza i te kako postoje i da je vrlo moguće da će reprezentativac po drugi put obući dres Parnog valjka.

Podsetimo, Ognjen je bio deo Partizana od 2019. do 2021. godine.

Bonus video:

3 Komentara

  Ognjenu Jaramazu je najbolje bilo, u Partizanu,i sad pod vodjstvom Zeljka Obradovica jos bi se bolje uklopio…Njegovo odsustvo dve godine nisu mu doneli ne znam kakav pomak u karijeri!!!

  Odgovori

  Postao je strašan igrač značio bi nam još jedanctakav plej u partizanu mnogo voleo bih da se vrati

  Odgovori

  Počela je da se urušava Miškova “imperija”

  Odgovori

Postavi odgovor