Veseli: "Bilo je emotivno, nisam očekivao da će se vratiti"

Jan Veseli je emotivno doživeo doček navijača Partizana.

Češki centar, ipak, nije imao popusta prema svom bivšem klubu, pa je bio jedan od najboljih pojedinaca u pobedi Barselone.

Meridian ima najbolje kvote

“Neverovatan doček. Bilo je vrlo emotivno. Stvarno sam se trudio da me en pogodi mnogo. Pogodilo me na početku, a posle sam se vratio sebi. Bilo je vrhunski. Stvarno sam uživao u atmosferi. Neverovatno je bilo. Bukvalno sam se setio starih vremena pre nego što sam otišao iz Partizana. Stvarno je bilo fenomenalno.”

“Mi smo znali i spremali smo se da će biti teren težak. Znali smo da treba da igramo fokusirano što smo uradili. Mislim da smo uradili dobar posao po tom pitanju.”

Nije očekivao da će Željko opet doći u Partizan.

“Mislim da je bilo očekivano. Ja stvarno nisam očekivao kada je došao. A, svi znamo koliko on voli Partizan i verujem da mu je to bila želja da se vrati u karijeri. Radi neverovatno stvar.  Nismo imali vremena, nismo se ni videli. Mi smo kasnili malo na trening. Uvek mi je drago da ga vidim.”

Povratak u Partizan?

“Videćemo. Ne želim da obećavam nešto što neću da ispunim. U Partizanu sam igrao vrhusnku košarku i uživao sam. Navijači, rad sa Duletom. bilo je vrhunski, videćemo.”

Bonus video:

3 Komentara

    Biće dosta promena u EL naredne sezonepo pitanju igrača, ne bi me čudilo da je Veseli vrati u Partizan

    Pokušali Grobari da ga omekšaju ali džaba su se trudili, posao je posao

    Dočekan je kao kralj od strane navijača vidi se da mu nije svejedno sto igra protiv partizana jer mislim da bi svi voleli da se ponovo vrati u nas klub

Postavi odgovor