"To je je***o neverovatno - Jokić je sa druge planete"

Nikola Jokić ne prestaje da impresionira svojim partijama u NBA ligi, toliko da čak ni rivali ne ostaju ravnodušni. Poslednji u nizu koji je izneo hvalospeve na račun srpskog košarkaša je Donovan Mičel.

Centar Denvera dvostruki je MVP najbolje košarkaške lige na svetu, a velike su šanse da i treći put zaredom dobije laskavo priznanje.

Meridian ima najbolje kvote

Najveća konkurencija mu je Janis Adetokumbo, koji je pre Jokića takođe dva puta uzastopno bio proglašen za najkorisnijeg igrača NBA lige, a tu je i Mičel koji igra odlično u Klivlendu.

“Naravno da bih voleo da osvojim tu nagradu, zasigurno. Ali, ne mogu da lažem, ne znam da li ste gledali šta Jokić radi, to je je**no neverovatno! Ne znam koliko je ljudi osvojilo MVP priznanje tri puta zaredom. Verujem da sam i ja u toj raspravi, ali on je trenutno sa druge planete. I to radi dugo. Videli ste Lebrona pre nekoliko godina, Janisa. Kao da nama dosadi uspeh. Hoćemo to da promenimo. Ponekad sve jednostavno ostaje isto i mislim da je on čovek u kog treba gledati. Džejson Tejtum igra fenomenalnu sezonu, Luka Dončić, Janis Adetokumbo, Džoel Embid”, rekao je Mičel.

U anketi koju je nedavno sproveo “ESPN”, novinari su izglasali da je Jokić zaslužio da bude MVP i ove godine.

Petrušev za Meridian sport: “Nadam se da ću osvajati veća takmičenja sa Zvezdom”

BONUS VIDEO:

 

3 Komentara

    Svi odavno vide da Jokić u kontinuitetu igra neverovatno i trebalo bi ga proglasiti MVP-jem po treći put

    Mnogo znači kad kolega igrač NBA lige da ovakve hvalospeve na račun Jokića

    Kad su same Zvezde ove lige toliko pod utiskom njegove igre jasno je koliki je to kvalitet onda

Postavi odgovor