Pavićević besan najavljuje promene: U rat se ide sa 10 poštenih momaka, a ne sa kalkulantima i kukavicama

Imao je Mornar sredinom treće četvrtine i velikih plus 15 protiv Studentskog centra. Ni to nije bilo dovoljno Baranima da stignu do prve pobede u novoj sezoni ABA lige (94:79).

Trenutno je četa Mihaila Pavićevića poslednja na tabeli zajedno sa Cibonom. To su, u ovom trenutku, jedine dve ekipe koje posle četiri odigrana kola nemaju nijedan trijumf.

Besan je na konferenciji za medije posle utakmice bio Pavićević čiji su igrači uspeli da izgube poslednji kvartal sa čak 17 poena (34:17).

“Ovih 25 minuta kada smo znali šta hoćemo u napadu i u odbrani, onda smo bili u igri. A onda je poslednjih 15 minuta preovladala košarka, koju su većina igrača igrala na nekom nižem nivou. Kad smo imali 15 razlike, počeli smo da igramo onako kako ne smemo – da žurimo, da izmišljamo, da im otvaramo kontre, da daju lake poene, da se lako vrate u igru. Nažalost, nije bilo igrača koji bi to mogao da zaustavi, da se vratimo u normalu. Neke stvari se ponavljaju, gledamo da ih eliminišemo, ali ne ide baš lako. Čestitam Derbiju na pobedi”, počeo je Pavićević.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Najavio je trener Mornara i određene promene u ekipi čijom igrom je jako nezadovoljan i to već duže vreme.

“Mi imamo problem i sa karakterom pojedinih igrača, koji, iako im dajem minutažu, mi pokazuju da nisu za ovaj nivo košarke. Vrlo brzo će biti promena u ekipi. Kad idete u rat, idete da poginete sa 10 poštenih momaka, a ne sa kalkulantima i, da ne kažem, kukavicama. Prepoznaće se neki na koje mislim, vrlo brzo ćete videti ko neće biti u ekipi”, zaključio je Pavićević.

Iako je bilo najavljeno da je cilj da se ekipa ne bori za opstanak kao prošle sezone, na početnu ove deluje da baš takva sudbina čeka Mornar.

Bonus video:

5 Komentara

    Studenti su iz sezone u sezonu sve bolji i bolji

    Mislim da je trener pavićević još ranije trebao da izvrši promene vezano za igrače koji će igrati celu utakmicu, vreme je da zabušante smesti na klupu ako ne želi da ostanu na dnu tabele

    S punim pravom je Pavićević besan jer su igrači izgubili u zadnjoj četvrtini svu prednost koju je Mornar imao

    U pravu je trener Mornara,bas takva ekipa ima sanse za uspehom,ali pored hrabrosti i postenja treba i uigran i mocan tim!!!!Ako zele da ne budu na dnu liste ABA lige,nema mesta za kalkulisanje nego za ostavljanje srca na terenu!!!

    Bas tako rkipa mora dati sve od sebe ako misle nešto da urade nema prostora za kalkulisanje

Postavi odgovor