Nedović hteo sa Đokovićem na trening, ali isprečio se jedan mali "problem"

Nemanja Nedović je veliki prijatelj sa Novakom Đokovićem. Sa mnogo emocija prati mečeve najvećeg svih vremena i više puta je isticao kako je srpski teniser putokaz za domaće sportiste.

U razgovoru za Sportal je ispričao je anegdotu sa prošlogodišnjeg odmora u Crnoj Gori.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Košarkaš Crvene zvezde Meridianbet je bio na letovanju u istom terminu kao Đoković, a umalo nisu zajedno išli na trčanje.

Imao je Nedović želju, ali postojao je jedan “problem“…

“Često se srećem sa Novakom u Crnoj Gori. Prošle godine sam bio sa svojim društvom i pričali smo sa Novakom koji nas je pitao da li se i kako spremamo za reprezentaciju i ja sam mu rekao da trčimo svaki dan po osam ili deset kilometara. I Nole kaže: “Stvarno? Hoćete da trčimo zajedno?” I mi svi pristanemo, naravno da hoćemo da trčimo sa Noletom, i onda nam on kaže: “Važi. Mi se budimo u pola pet ujutru, pa onda trčimo.” Ja sam bio u fazonu: “Ajde, čućemo se! Čujemo se pa se dogovaramo!”.

Objasnio je Nedović kako izgleda jutarnja rutina srpskog tenisera.

“On ustaje rano, pa radi jogu, imao je tada i instruktora kapoere… Pa onda doručkuje, pa pliva, onda trči. Ima ceo program koji traje od pet ujutru do 10-11, pa ima ceo dan za sebe. Ja nisam navikao na taj ritam, tako da sam nažalost, preskočio to trčanje, ali dobro”, istakao je Nedović za Sportal.

Bonus video:

2 Komentara

    Retko koji sportista vodi računa o svom telu i zdravlju kao što to radi Novak

    Bolje bi mu bilo da se ugleda na Novaka i da promeni ritam

Postavi odgovor