Čarobnjak u Saudijskoj Arabiji: Nenadić potpisao fantastičan ugovor

Dok je bio u formi života, često je Petar Nenadić oslovljavan nadimkom “čarobnjak”. Kako je već u poznim igračkim godinama nije više toliko atraktivan za najveće evropske klubove, ali jeste za Saudijsku Arabiju.

Upravo su Arapi rešili da posle fudbalske pokrenu i rukometnu revoluciju. Ne žale para da dovedu igrače proverenog kvaliteta kakav bivši reprezentativac Srbije svakako jeste.

Otuda je Nenadić potpisao fantastičan ugovor sa Al Kalijem vredan čak 600.000 evra godišnje uz dodatne bonuse. Saradnja će trajati najmanje do leta 2025.

U 38. godini je iskusni srednji bek zaista prošao fantastično. Štaviše, imaće priliku da se još jednom pokaže na najvećoj svetskoj sceni pošto će u Saudijskoj Arabiji od 5. do 12. novembra biti odigrano nezvanično prvenstvo sveta – Super glob.

Tu će učestvovati najveći timovi današnjice poput Barselone, Fuksea, Magdeburga, Kjelcea, ali i ekipe iz Argentine, Egipta, Australije, Bahreina i Kuvajta.

Među njima će biti i Al Kali koji će mnoge nade polagati baš u Nenadića. Govori u to ime i biografija Srbina koji je branio boje Barselone, PIK Segeda, Fukse, Vesperma i Pari Sen Žermena.

Upravo je u dresu francuskog kluba završio prošlu sezonu i po njenom završetku je postao slobodan igrač. Sada će uveseljavati publiku u Saudijskoj Arabiji.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Bonus video:

3 Komentara

  Koliko vidim u današnje vreme se sve može kupiti, posebno kad planiraš da nadomestiš 100 godina ne bavljenja sportom

  Odgovori

  Pa ovi Saudijci bukvalno otimaju igrače iz svih sportova i prave sebi timove

  Odgovori

  Tamo izgleda ko god da dođje uzme ogromne pare ali moze im se i liga im je sve jacac

  Odgovori

Postavi odgovor