RAŽNATOVIĆ ZADUŽIO CRVENO-BELI DRES: Zvezda je sudbina, osvajamo sve!

Bokserski klub Crvena zvezda predstavila je novi tim spreman da osvoji trofeje u svim takmičenjima gde nastupa. Nova prva zvezda crveno-belih je Veljko Ražnatović najbolji srpski kruzeraš, koji je nakon osvojene titule sa BK Sombor zadužio opremu tima sa Marakane.

– Crvena zvezda je simbol srpstva! Daću sve od sebe da svaki meč završim pobedom u velikom stilu, nokautom! Sudbina je čudo, viša sila je u pitanju kada je reč o mom dolasku u Zvezdu.

Ražnatović je ubeđen da će dolaskom u Zvezdu samo dalje napredovati.

– Vreme će pokazati, ali ja sam ubeđen da je ovaj naš spoj garant za titule. Novo rukovodstvo dalo je život i elan gigantu, uz stara lica stigla su i velika pojačanja. Radimo sa kubanskim i ruskim trenerima, velika je to privilegija i mislim da smo i tu u velikoj prednosti u odnosu na ostale – izjavio je Ražnatović.

Prva prilika za dokazivanje novog crveno-belog tima je u subotu od 17 sati u galeriji Beograda na vodi. Rival u Regionalnoj ligi, gde Zvezda ne zna za poraz, je Radnik iz Bijeljine.

– Kostur ekipe je i dalje tu, a pojačali smo se i sa nekoliko novih boraca. Došao nam je Veljko Ražnatović, očekujemo da mnogo doprinese klubu na putu do trofeja. Pozivam sve navijače da nam daju podršku u subotu, a od naših boksera očekujem da ostave srce u ringu, da se hrabro bore i da uvek budu svesni koji grb nose na grudima – izjavio je Zlatko Došljak, novi sportski direktor BK Crvena zvezda.

HALILHODŽIĆ RAZOČARAN: Superstar Čelsija ostao bez mesta u reprezentaciji!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Analiza evropskih fudbalskih takmičenja sa Nebojšom Todorovićem! | Meridian Sport Fokus Podkast EP19

5 Komentara

    JBT nije mogao da nađe neki dalji klub, puno vremena će gubiti na odlazak i povratak sa treninga. 😂

    Prokopaće tunel da ne mora preko ulice, da se ne brine mama! 🤣

    Ahhahahh voli da se vozi.

    Voznja fus tabanus😆

Postavi odgovor