Kao prava porodica - KSS objavio sliku Orlova iz aviona zajedno sa Borišom

Orlovi su doputovali u Beograd iz Manile oko ponoći, grupnu fotografiju po sletanju objavio je Košarkaški savez Srbije, a na njoj se nalazi i Boriša Simanić. 

Dok ih na aerodromu “Nikola Tesla” čekao veliki broj navijača, u avionu je nastala slika za pamćenje, ceo tim kao porodica.

Ovo je prva timska slika, zajedno sa Borišom kojem je zbog udarca odstranjen bubrega, posle naizgled bezazlenog duela u meču sa Južnim Sudanom.

Sedeo je pored selektora Svetislava Pešića koji nije skrivao osmeh na licu, kao i ostali igrači koji su se dokopali svetsko srebro i još jednom obradovali naciju. Ispred njih se nalazila torta čestitke.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

BONUS VIDEO:

6 Komentara

  Ova slika je najlepsa uspomena tima koji je nastupao kao porodica,jedne neverovatne 2023. koja ce ostati upamcena po SP u Manili, kao period najvece borbe i pozrtvovanja nasih sjajnih momaka koji su svoju zemlju ucinili najponosnijom na svetu….Hvala im za sve!!!

  Velicanstvena slika za uspomenu za SP 2023,kada su se nasi momci sjedinjeni borili do poslednje kapi krvi na terenu i postigli cudo na Mundobasketu!!!!

  Srbija im mnogo duguje, posebno Simaniću, tolika požrtvovanost celog tima davno nije viđena

  Stvarno su kao jedna velika porodica a zato su i mogli da ostvare ovakav uspeh

  Lepo je videti da je Boriša Simanić toliko bolje da je mogao da sedi za ovo fotografisanje

  Nije kao nego jesu prava porodica dokazali su to na terenu i van njega

Postavi odgovor