"Plakao sam u zatvoru zbog Đokovića"

Novak Đoković ponovo je najbolji teniser na svetu, a jedan od njegovih ranijih trenera bio je legendarni Boris Beker.

Srpski as i bivši nemački teniser okončali su 2016. godine trogodišnju saradnju, posle čega je usledio veoma turbulentan period za Bekera, koji je jedno vreme proveo i u zatvoru zbog utaje poreza.

Beker je razgovarao sa novinarima u Berlinu gde predstavljen dokumentarni film o njemu pod nazivom “Ova priča je Bum, svet protiv Borisa Bekera”. Film obuhvata priče njegovoj celoj karijeri, usponima, padovima, privatnom životu. Tom prlikom, Nemac se dotakao i Novaka Đokovića.

“Dok sam bio u zatvoru Novak mi je bio velika podrška i meni i mojoj porodici. Plakao sam dok sam ga gledao kako osvaja Vimbldon”, rekao je Beker i dodao:

“Novak je postao deo moje porodice, iako svi znate da smo 2016. godine prestali da sarađujemo. Ali ostali smo bliski, pogotovo za vreme dok sam bio u zatvoru. Veoma sam ponosan što je verovatno najveći teniser sveta svih vremena deo ove moje priče”.

Kecmanovićev jubilej na ATP turu: “Osećaj je strava”

Bonus video:

 

3 Komentara

    Najpametniji potez u karijeri Noleta je raskid saradnje sa Bekerom, da nije raskinuta ko zna u šta bi ga Beker uvalio

    Kad su raskinuli saradnju Beker nije tako lepo govorio o Novaku a sad je promenio ploču

    Eto kakav je covek i tad je bio u uz njega dok je bio u zatvoru, jasno je da ga Beler poštuje i voli i stvarno je emotivno govorio o njemu

Postavi odgovor