Dok se čeka Vlahović, Čelsi kapirisao napadača od 35 miliona evra

Ogroman ceh je platila nova uprava Čelsija što prethodne sezone nije dovela napadača. Zato je ideja da se rupa popuni sa čak dva špica.

Kao što smo već pisali, ideja je da prva napadačka opcija naredne sezone bude naš Dušan Vlahović. Ali, klub takvog renomea mora da ima i alternativnog napadača.

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

A prema pisanju svih relevantnih evropskih medija, Čelsi je pronašao napadača u Španiji, tačnije u Viljarealu.

Naime, uprava kluba je odlučila da aktivira otkupnu klauzulu u ugovoru Nikolasa Džeksona vrednu 35.000.000 evra i preseli ga na Stamford Bridž!

Dugo su u Čelsiju razmišljali šta da rade i na kraju odlučili da je 21-godišnji Senegalac vredan ulaganja. Naročito zato što je prošle sezone pokazao potencijal sa 12 datih golova na 26 mečeva u Primeri.

Ideja je da Džekson zameni Pjera Emerika Obamejanga koji će se preseliti u Saudijsku Arabiju ovog leta. I nije jedini iz tabora Čelsija.

Čak će i Hakim Ziješ put Saudijske Arabije gde se nalazi u veoma odmaklim pregovorima sa jednim od tamošnjih klubova koji očigledno ne žali novca za lucidnog driblera.

Kada na odlaske njih dvojice nakalemimo činjenicu da je Čelsi rad da proda Kaja Haverca (Arsenalu za 75.000.000 evra), Mejsona Maunta (Mančester junajtedu za 70.000.000 evra) i Matea Kovačića (Mančester sitiju za 40.000.000 evra), nema sumnje da ćemo gledati potpuno drugačiju ekipu naredne sezone.

Očekuje se da naredne nedelje Čelsi ugovori transfer i Mojzesa Kaiseda za 80.000.000 evra, a izvesno je da će barem još jedan vezista (uz već pomenutog napadača) pojačati redove dvostrukog prvaka Evrope.

Bonus video:

3 Komentara

    Nisam siguran da će u ovom trenutku dočekati Vlahovića

    Neće se Boli smirti dok ne potroši milijardu na igrače

    Strašan napadač i cena je dobra jer će za sezonu dve viti mbogo skuplji

Postavi odgovor