KRENULA TEN HAGOVA REVOLUCIJA: Holanđanin uveo gomilu promena u Junajtedu!

Još uvek nije Erik Ten Hag zvanično debitovao na klupi Mančester junajteda, a već je krenuo da vrši veliki broj promena i da uvodi red u posrnulom engleskom gigantu.

Zahtevao je Holanđanin punu kontrolu kako bi implementirao svoje ideje i za sada je ima – što rezultira zadovoljstvom kod fudbalera.

Da krenemo od promena u igri pošto Ten Hag namerava drastično da promeni stil igre Junajteda u skladu sa holandskom filozofijom.

Ten Hag insistira na brzoj, vertikalnoj igri, brzoj izmeni pasova i kretnji bez lopte. Igrači, poput golmana Davida de Hee, koji je sada daleko više uključen sa ostatkom tima u radu sa loptom, oduševljeni su promenama i kažu da jedva čekaju put na tureneju po Aziji i Australiji kako bi sve novine predstavili javnosti.

Dalje, već je bilo priče o tome da je Ten Hag zahtevao da trava na “Old Trafordu” bude maksimalno 15 milimetara visoka kako bi pas igra došla do izražaja.

Pored toga, vratio je obavezne zajedničke obroke u klupskoj kantini što sve u Junajtedu podseća na vreme Ser Aleksa Fergusona. I treninzi su ranije, pa se tako umesto u 10, trenira već od 9 sati ujutru.

Takođe, Ten Hag je naglasio igračima da ne želi da vidi nikakve klanove i podele u svlačionici i da to neće tolerisati bez obzira na ime i primanja igrača.

– Ovo je tek početak, ali igrači su ga odmah prihvatili. Kada govori, slušaju ga apsolutno svi. Svaki trening je naporan, ali svi uživaju. MNogo rada s loptom, na jedan do dva dodira, brz fudbal, traži da stalno razmišljaju. Insistira na tome da je najbolja forma odbrane posed lopte. Želi da izmori protivnike čuvajaući loptu i prenoseći je brzo – rekao je izvor blizak klubu za engleski “San”.

Biće veoma zanimljivo videti kako će Junajted izgledati naredne sezone, a prva prilika za to je 12. jul kada će “crveni đavoli” u Bangkoku odmeriti snage sa ekipom Liverpula.

NEMAČKA JAVNOST REKLA SVOJE: Panceri ne treba da igraju u Kataru!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:Texas Hold’em Poker u Meridianu – Doživi novu dimenziju pokera!

4 Komentara

  Mora da se zavede red da bi se postigli rezultati, svi će profitirati ako budu radili šta traži od njih

  Odgovori

  Sve što je uveo je tu da napravi jedinstvenu ekipu, tim koji misli kao jedan i da uspešnost dovede do maksimuma

  Odgovori

  Ulio im Ten Hag strahopoštovanje strogim režimom

  Odgovori

  Covek zna tačno šta hoće od ekipe ,promene su neminovne mislim da će podići Man na noge i napraviti ozbiljnu rekonstrukciju

  Odgovori

Postavi odgovor