Mundijal specijal: Vlado Čapljić u našoj novoj emisiji!

Najbolji način da ispratimo Mundijal je nova emisija. Zato svakog četvrtka analiziramo mečeve koji su odigrani i one koji nam tek predstoje. Naravno, ovo ne znači da se ukida emisija ponedeljkom, sada ćemo ih imati dve!

Gost za prvu epizodu je fudbalskoj javnosti dobro poznato lice. Iskusan je na fudbalskom terenu, trenerskoj klupi ali i studijima. Često je radio kao analitičar i stručni konsultant tokom prenosa pa je pravi čovek da nam pomogne u najavi mečeva!

Svetsko prvenstvo počinje u četvrtak pa smo tako i izabrali termin. Baš na vreme, malo pre nego što će startovati meč Rusije i Saudijske Arabije. Mundijal specijal počinje u 12:00 i ostavlja vam dovoljno vremena da posle emisije odigrate tiket i kupite grickalice pre nego što počne fudbal!

POGLEDAJ EMISIJU SA DANILOM PANTIĆEM!

Ovakva praksa biće sve do kraja Svetskog prvenstva. Mundijal traje mesec dana a mi ćemo u tom periodu imati pet specijalnih emisija. Razgovor o utakmicama, analize i najave, uz poneki kladioničarski savet biće glavna odlika ovih emisija.

Prvi gost Meridianove nove emisije Mundijal specijal je Vlado Čarpljić. Nekadašnji fudbaler Želje, Partizana i Dinama ostavio je trag i u reprezentaciji. Nastupao je za sve mlađe kategorije, stigao do bronze na Olimpijskim igrama 1984. i igrao za A selekciju Jugoslavije.

Uspešnu fudbalsku karijeru preneo je na klupu. Nakon što se penzionisao posle dve sezone igranja u Portugalu defanzivac je seo na klupu Radničkog iz Obrenovca. U karijeri je vodio i Bežaniju, Radnički iz Niša i Kragujevca, Donji Srem, Mačvu ali i Želju, tim čiji je dres nosio kao igrač!

POGLEDAJ MUNDIJALSKI SPECIJAL!

Član legendarne generacije sa Olimpijskih igara u Los Anđelesu već se dokazao u ovakvim emisijama. Prethodnih godina smo ga gledali u nekim drugačijim formatima a ovog puta će biti naš gost. Počinje Mundijal specijal, najbolja priprema za Svetsko prvenstvo!

Tokom emisije u četvrtak objavićemo i ime dobitnika dresa Partizana! U našoj emisiji koja je emitovana u ponedeljak, a gost je bio Danilo Pantić, najavili smo da delimo dres. Danilo ga je potpisao a ti požuri, pogledaj emisiju sa njim i odgovori tačno na pitanje ukoliko želiš da budeš u konkurenciji za nagradu!

Postavi odgovor