BILIĆ O ISKLJUČENJU: Ništa nisam uradio

Vest Bromič Albion Slavena Bilića izgubio je i u drugom kolu Premijer lige od Evertona rezultatom 5:2.

Držao se nekako VBA do poluvremena gde je u samom finišu Gibs bez lopte udario Džejmsa i zaradio direktan crveni karton. Ubrzo nakon toga je i Bilić pocrveneo.

-Gibs je napravio faul za crveni karton. Reagovao je na ono što je Džejms njemu napravio, rekao sam mu da ne sme to raditi. Što se tiče mog crvenog, ne znam ima li snimak, ali nisam ništa napravio. Žalio sam se i mislim da kao menadžer imam svako pravo na to. Bilo je poluvreme, prišao sam sudiji, a on je odlazio. Siguran sam da nisam psovao, samo sam mu objasnio situaciju kod prvog gola– rekao je Bilić i zaključio:

VAR je mogao videti da je bio faul u početku akcije. Ako imate osam očiju koje gledaju isti snimak, morate to videti. Kao menadžer sam hteo čuti objašnjenje i smatram da imam pravo na to, ali nisam ga dobio. Što se tiče moje ekipe, bili smo tako dobri u igri sa loptom i bez lopte. Moramo limitirati greške, oni imaju neverovatno kvalitetne igrače i tako su pobedili, no video sam puno pozitivnih stvari

Sledeću utakmicu u Premijer ligi VBA igra protiv Čelsija.

NEMOĆNI BILIĆ Everton demonstrirao silu

OBAVEZNO POGLEDAJTE: 100 PRATILACA | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #16

9 Komentara

  Ma crveni karton nego šta. Apsolutno zasluženo!!

  Videcemo kako ce reagovati komisija Premier Lige, i da li ce mozda kazniti Gibsa, tacnije suspendovati na par utakmica ili ce proci na jednom mecu suspenzije!

  Realno imaju razloga za kaznu

  Crveni kartoni se dele ko od sale hahah, preteruju, covek nije zaista nista uradio

  Nista nije uradio,nije zasluzio crveni karton

  Ma za crveni je ovo, bolje da ne pricaju gluposti

Postavi odgovor