UEFA kaznila Čukarički: Iz kase odlazi 5.000 evra, zatvara se i deo tribina u Leskovcu

Posle Crvene zvezde i TSC-a, UEFA je kaznila i Čukarički. Klub sa Banovog brda je na tapet disciplinaca došao zbog meča sa Fiorentinom i rasističkog povika prema igraču Ibrahimi Ndiajeu.

Potpuno je neverovatno da je navijač Čukaričkog (ili je barem bio posetilac na stadionu Dubočica) vređao igrača domaćeg tima zbog čega je utakmica na kratko i prekinuta.

Izgrednik je odmah identifikovan i uhapšen, ali Čukarički mora da plaća zbog tog “greha”. UEFA je naredila da se iz kase srpskog tima odvoji 5.000 evra na ime kazne.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Ni to nije sve. Čukarički će morati da zatvori deo stadiona Dubočica u predstojećem meču koji bude igrao pred domaćim publikom (sektor Zapad 2), zbog rasističkog ponašanja navijača.

Ono što je dobro po klub sa Banovog Brda je što nema “debeo” dosije u Nionu i zbog toga je prošao samo sa minimalnom kaznom.

Ovog puta. Ali, ukoliko se (a svi se zaista nadamo da neće) isti ili sličan prekršaj bude ponovio nema sumnje da će kazna biti daleko veća i drastičnija.

Uostalom, uglavnom su Zvezda i Partizan prolazili sa teškim kaznama baš zato što imaju debeo dosije kod UEFA. Ne bi valjalo da i Čuka krene tim putem…

Bonus video:

10 Komentara

  Brdjani su stvarno hit u Evropi

  Odgovori

  Cuka ni nema nsvijace,a zbog toga kaznjena hahah

  Odgovori

  Ovo samo kod nas ima,da vredjaju igraca iz nase ekipe hahah

  Odgovori

  Jos vredjali igraca Cukarickog hahah,neverovatno

  Odgovori

  Nije puno,srpskim klubovima kazna je vec odredjena i pre pocetka utakmica!

  Odgovori

  Jedva cekaju da kazne nase klubove,to je sramota!

  Odgovori

  Dobro su prosli,mogli su vise da bude kaznjeni

  Odgovori

  Oni mislili to im nasa liga pa moze kako hoce

  Odgovori

  Zasluzeno nema šta još si dobro i prošli

  Odgovori

  Zar oni uopšte imaju navijače?

  Odgovori

Postavi odgovor