Debi iz snova – gol za pobedu posle prvog kontakta sa loptom

Fudbaleri Voždovca slavili su nedavno pobedu na gostovanju Radničkom u Nišu (3:2), a jedan od heroja u redovima “Zmajeva” bio je Vukašin Đurđević, koji je uspeo da načini svojevrstan fudbalski podvig.

Mladi defanzivac je debitovao na pomenutoj utakmici, a svega nekoliko trenutaka po ulasku u igru, u 73. minutu utakmice na “Čairu” uspeo je da se upiše u listu strelaca.

“Karijera u Superligi nije mogla bolje da mi počne. Osvojili smo tri boda na teškom gostovanju, ja sam pogotkom uspeo da doprinesem timu da trijumfuje i zbog toga sam veoma srećan. Znači mi mnogo gol, koji je došao kao ‘šlag na tortu’ na debitanskom nastupu”, rekao je 19-godišnjak i dodao:

“Pre ulaska u igru šef mi je poželeo sreću. Imao sam pozitivnu tremu koja je nestala čim sam kročio na teren. Bilo je nagoveštaja pre meča da postoji šansa da debitujem, nisam znao sa sigurnošću da li će doći do toga, nadao sam se, i na kraju je sve ispalo odlično.”

Meridian ima najbolje kvote

Đurđević je na “Krov” stigao zimus iz Rada, a ističe da se u novom klubu oseća kao kod kuće.

“Došao sam ove zime iz Fudbalskog kluba Rad, u kom sam proveo nekoliko godina. Ovde je veoma pozitivna atmosfera, svi ljudi u klubu su vrlo fini i svako daje svoj doprinos kako bi rezultati tima bili što bolji. Mislim da imamo mladu i kvalitetnu ekipu, svi smo željni dokazivanja, napredovanja i ambiciozni smo u onome što radimo. Iste karakteristike krase i sve članove stručnog štaba. Svi su me lepo prihvatili i učinili da se već sada osećam kao kod kuće”, rekao je mladi fudbaler za klupski sajt Voždovca.

Univerzalni vojnik Srbije na novom zadatku?

BONUS VIDEO:

 

2 Komentara

    Što se kaže bolji debi nije mogao ni da sanja pritom je defanzivni igrač

Postavi odgovor