Belingem i još četvorica Engleza pod znakom pitanja za Srbiju!?

Kada se, tri dana pre početka Evropskog prvenstva u Nemačkoj, napravi presek novinske „štampe“ u Engleskoj, dođe se do zaključka da su Geret Sautgejt i kompanija u problemu pred premijeru na EURO protiv Srbije.

Naime, sudeći prema ostrvskim medijima, u ovom trenutku su čak petorica (!?) fudbalera Gordog albiona pod znakom pitanja za prvi meč na šampionatu.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Džud Belingem, Fil Foden, Bujako Saka, Džon Stons i Luk Šo su igrači koji će pred sudar sa Orlovima morati da prođu dodatne lekarske preglede, piše engleski Telegraf.

Naravno, svi će morati da prođu lekarske preglede, ali ovo je prvi put da se znak pitanja stavlja iznad Belingema koji je pre deset dana osvojio Ligu šampiona.

„Aleksander-Arnold bi trebalo da igra uz Rajsa, Saku, iza Kejna zajedno sa Belingemom i Fodenom. Ali, Belingem je preskočio obe pripremne utakmice i mora da bude oprezan jer iščašio rame u novembru“, piše Telegraf.

Piksi pred put za Nemačku: Nema nikakvog varanja, imamo kristalnu sliku – prekidi važan faktor

On jeste povredio rame, ali je od tada odigrao 28 utakmica u dresu Reala, tako da sumnjamo da će Sautgejt imati probleme sa mladim asom.

Igrali su i Foden i Saka, tako da je veliko pitanje koliko su zaista zabrinuti u Engleskoj oko svih ovih igrača…

Bonus video:

5 Komentara

    To za nas nema nikakvog znacaja,jer Englezi su ipak Englezi!!!!

    Idealna prilika da iskoristimo to sto izostaju jedni pd najbitnijih igrača i dodjemo bar do boda ,mada i bez njih imaju strašan tim

    Samo Saka ja mislimd a nece da igra,svi ostali su spremi

    Ma ovo su samo fore da nas smeksaju i spreme za mec

    Koje rame kad je igrao posle toga ko zna koliko utakmica!

Postavi odgovor