EUROSPEKTIVA: Ne cveta cveće ni u englesko preduzeće...

Kako je to samo znao Milan Gutović… Da realno stanje u društvu predstavi na komičan način i to dovoljno dobro da posle osmeha usledi i pitanje – da li je ovo moguće?

I te kako je moguće, svašta je u ulozi Srećka Šojića izgovorio tačno onako kako stvari stoje, kao i legendarno – “ne cveta cveće ni u naše preduzeće”.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Ali, da ne budemo samo mi uvek na stubu srama, ne cveta cveće ni u igri Engleske na Evropskom prvenstvu, iako su po mnogima jedni od glavnih favorita za trofej šampiona.

Ipak, favorit na papiru je jedno, a na terenu drugo, međutim, za sada najvrednija selekcija Starog kontinenta ne pokazuje ni delić onoga šta se očekuje. Da li je problem u Geretu Sautgejtu? Da li je toliki broj velikih zvezda teško uklopiti u jednu celinu ili im prosto nije suđeno?

Geret Sautgejt-Engleska
(FOTO: Guliver)

Tačan odgovor ćemo teško dobiti, ali za 180 minuta fudbala u Nemačkoj, Englezi su uspeli da postignu svega dva gola – po jedan Srbiji i Danskoj i pritom nanesu poraz upravo našoj selekciji u prvom kolu, uz bod protiv ekipe Kaspera Hjulmanda.

Ono što “bode oči” je smušenost i nedorečenost engleske selekcije, a ako smo se toliko pribojavali tih istih Engleza, već sada možemo da žalimo zbog toga što, nažalost, nismo pronašli put do njihove mreže – a, prilika je bilo…

EUROSPEKTIVA: Hrvati nisu Hrvati kada nije Mundijal

EUROSPEKTIVA: Pre 26 godina se farbali u plavo, a šta Rumuni planiraju ovog leta?

EUROSPEKTIVA: Kakav otac, takav sin

EUROSPEKTIVA: Mađarski Vardi, “mafijaš” koji se odrekao pola porodice i špansko zlato kome aplaudiraju i protivnici!

Prosto je neverovatno da igra tako kvalitetne selekcije ne odgovara njihovom opusu i indoletne partije umeju da podsete na neke naše reprezentacije. Od golmana, do poslednje rezerve na klupi – gotovo svi fudbaleri igraju na vrhunskom nivou i ne postoji klinac koji ih ne zna, međutim, kada treba da se igra za državni tim, kao da se ugase i “ne mogu da se sastave”.

Pa, pogledajte samo ova imena: Hari Kejn, Fil Foden, Džud Belingem, Džon Stouns… Ne možemo ni da zamislimo šta bi se desilo da Srbija ima tako velika imena, a rezultata ni na mapi. Zato, use i u svoje kljuse – uvek postoji neko kome je gore nego nama…

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Što se mene tiče, slobodno može da im uvene cveće u preduzeće

    Sumnjivi su mi Englezi, nije ono bila njihova igra

Postavi odgovor