Tresla se gora, rodio se miš: Fenerbahče ne napušta Superligu - za sada

Održana je vanredna sednica Skupštine Fenerbahčea na kojoj je pred više od 20.000 članova odlučeno da turski velikan ostane u Superligi.

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Sa nestrpljenjem se čekalo šta će biti ishod sednice koja je pretila da dovede do presedana u turskom fudbalu, pošto je istanbulski gigant pretio da će napustiti ligu.

Tome je prethodio incident na utakmici sa Trabzonom kada su igrači Fenera napadnuti od strane protivničkih navijača.

Prvi žovek žuto-crnih se oglasio posle sednice.

“Na svim našim sastancima najmanje se preferirala opcija da se povučemo iz lige. Razlog je što ljudi misle da ćemo u nižoj ligi morati da se bavimo istim stvarima sa kojima se ovde bavimo”, rekao je Ali Koč i dodao:

“Skidamo ovu opciju sa tabele do generalne skupštine na kraju sezone.”

Što se kaže “tresla se gora, rodio se miš”, jer odmah je bilo teško poverovati da gigant poput Fenerbahčea napusti ligu. Odložena odluka bi mogla da se protumači i kao pritisak na rivala u šampionskoj trci.

Klub sa Bosfora ne zna za titulu od 2014. godine kada je osvojio 19. titulu prvaka, a trenutno je posle 30. kola drugi na tabeli turskog šampionata sa dva boda zaostatka za Galatasarajem.

Damjanović bačen u vatru Turske, da sačuva Konju: Sam si, u džungli – snađi se!

BONUS VIDEO:

4 Komentara

    Naravno da ostaje u Superligi,Fener je najveci klub u Turskoj.

    Ja rekoh da nece i oni kod nas da predju,nasu ligu da igraju hahaha

    Pa koliko su sudije puta njima pomogle,sta kukaju oni?!

    Ma gde da napuste,gde ce?Sta da igraju?!

Postavi odgovor