Italijano ishvalio Stankovića: Sjajna osoba, velika zadovoljstvo će biti da se odmerimo kao treneri

U senci domaće fudbalske javnosti od meča Čukaričkog i Genka, ostaće susret Fiorentine i Ferencvaroša takođe u grupi F Lige konferencija.

Sa jedne strane će biti dobro poznato lice sa Marakane, Dejan Stanković, a sa druge koji taj isti stadion neće pamtiti po dobrom pošto je Fiorentina Vinćenca Italijana doživela pravi debakl u letošnjem prijateljskom meču.

No, to je daleka prošlost. Bliska budućnost je susret mađarskog i italijanskog predstavnika koji će biti favorit na utakmici.

“Ovo je jako važan meć. Posebno zato što je prvi koji igramo kod kuće. Želimo da ostvarimo dobar rezultat i da pokušamo da prikažemo igru iz prethodnih mečeva kako bismo bili što konstantniji. Biće jako važan ishod meča za poredak na tabeli i želimo da iskoristimo sav entuzijazam koji nas okružuje”, rekao je trener Fiorentine, a onda počeo sa hvalospevima na račun Dejana Stankovića:

“Ferencvaroš ima na klupi Stankovića koji je jako dobar trener. Znamo koliko opasni mogu da budu, ali su u igri tri jako važna boda i želimo da ih uzmemo.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

I još malo o Stankoviću iz usta italijanskog stručnjaka.

“On je sjajna osoba i veoma ga poštujem, imamo puno zajedničkih prijatelja i znam da je srećan što je na klupi Ferencvaroša. Često smo bili protivnici i to mi je bilo veliko zadovoljstvo. Još veće će mi biti da se odmerim sa njim i kao trener”.

Istakao je Italijano i šta želi da vidi od ekipe i koje zahteve ima od Ljubičastih.

“Moramo ovoj utakmici da pristupimo kao i prethodnim mečevima. U ovom mini-turniru imamo šansu da uzmemo poene i napredujemo na tabeli. Želim da budem u Fiorentini koja zna šta radi. Koja pristupa utakmicama bez obzira da li se radi o Seriji A ili Ligi konferencija, da zapamtimo da nam u Evropi niko ništa neće pokloniti i da ekipe imaju drugračije mentalitete, da se uvek bore da ostanu u utakmici”, rekao je trener Fiorentine.

Duel Italijanovog i Stankovićevog tima je na programu sutra od 21 čas.

Bonus video:

2 Komentara

    Bice to izvanredan mec i susret dvojice starih znalaca,koji ce ukrstiti svoje snage kao treneri!!!!

    Odgovori

    Znaju se oni odlično … bicecto svakako interesantan duel da vidimo šta sucdpremili dva trenera

    Odgovori

Postavi odgovor