Zvanično: Rođeni Vrbašanin pojačao Bornmut

Bio je Miloš Kerkez na korak od potpisa ugovora sa Lacijom. Onda se u čitavu priču umešao Bornmut koji je danas i zvanično potvrdio da je potpisao rođenog Vrbašanina!

Za manje od 72 sata je član Premijer lige “oteo” Laciju već viđeno pojačanje i postigao dogovor sa AZ Alkmarom za transfer vredan 18.000.000 evra.

Zanimljivo je da su Holanđani Kerkeza platili tek 2.000.000 slavnom Milanu gde se momak iz Vrbasa nije snašao. U međuvremenu je u Erdiviziji izrastao u jednog od najtalentovanijih bekova Evrope što Bornmut nije propustio.

“Oduševljeni smo što možemo da objavimo Milošev dolazak. On je talentovan igrač sa velikim potencijalom. Pratio ga je veliki broj klubova širom Evrope, ali sa radošću je došao kod nas kada je čuo naše planove i ambicije za naredni period”, rekao je Nil Blejk, izvršni direktor Bornmuta.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Kerkez je rođen i odrastao u Srbiji. Ozbiljnije fudbalske korake je počeo da pravi u mađarskom Đeru, iz kojeg je 2021. otišao u Milan, a kao što smo već rekli potom u – AZ Alkmar.

Sada ga čeka iskustvo u Premijer ligi, a postao je treće pojačanje Bornmuta ovog leta nakon dolazaka Romejna Fevra iz Liona i Džastina Klajverta iz Rome.

Bonus video:

3 Komentara

    Taman su u Laciju milili da imaju novog Srbina u timu kad ono međutim

    Bornmut i PL su mu daleko bolja opcija od Lacija i Serije A

    I nas uspesni mladi Kerkez umesto u Lacio ode u Bornmut!!!Neka mu je sa srecom!

Postavi odgovor