Priznanje igrača Zvezde: "Nismo bili korektni prema Milojeviću, a ni on prema nama"

Miloš Milojević će protiv Novog Pazara poslednji put voditi Crvenu zvezdu kao trener. Došao je da ugasi požar posle odlaska Dejana Stankovića, što je uspešno obavio, a odlazi uzdignute glave, sa duplom krunom.

Mnogima nije bilo jasno zašto je Zvezda odlučila da, uprkos obećanjima, ne pdoruži ugovor Milojeviću i na njegovo mesto dovede Baraka Bahara.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Izjava Aleksandar Pešića možda otkriva pozadinu cele priče. Otvoreno je priznao kako pojedini igrači nisu bili korektni prema šefu stručnog štaba, koji je, prema rečima napadača, takođe imao svoje “bubice”.

Pešić smatra da bi Milojević ostao na klupi Zvezde, da je od početka sve bilo kao u prethodna dva meseca.

Zvižduci na proslavi duple krune: Šta je krenulo po zlu?

“Možda mi igrači nismo u nekim situacijama bili korektni prema Miloju, a ni on prema nama. Mi smo nekad teški, gledamo sebe i svoje mesto, a on ima 25 igrača i mora da pravi balans. Da je bilo sve kao u poslednja dva meseca, ne bi došlo do rastanka. Kad se trener promeni, krivicu imaju i igrači. Vratili smo mu duplom krunom, nismo mu ostali dužni. Želim mu da nađe dobar angažman”, rekao je Pešić za Žurnal.

Miloš Milojević: Čekam poziv, rekao sam im da zovu posle četvrtka

Bonus video:

Postavi odgovor