EPIDEMIJA PONIŽENJA U EVROPI: Seltik kao Liverpul, treneru za rođendan pokolonjeno demoliranje rivala!

Slavio je juče Liverpul protiv Bornmuta sa 9:0, da bi danas po istom receptu Seltik unakazio Dandi junajted sa takođe 9:0!

Prava epidemija u Evropi vlada sa goleadama i poniženjima rivala prethodnih dana. Jer, kako drugačije opisati ono što su fudbaleri Seltika priredili ove nedelje?

Da opisujemo sve golove, zaista nema poente, kao ni samu utakmicu pošto je Seltik bio apsolutno dominantan rival od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Štaviše, mogao je Dandi da utakmicu završi sa još nekim primljenim golom u mreži. Ali, ovoga puta su se fudbaleri škotskog prvaka smilovali i poklonili treneru Postekogluu najlepši pokolon za rođendan (bio mu je juče).

Zanimljivo, najubedljivija pobeda Seltika u istoriji u domaćem prvenstvu je bila baš nad Dandijem i to daleke 1985. godine! Nisu “kelti” ni danas bili puno daleko…

Da pomenemo Japanca Kjoga Furuhašija koji je upisao het-trik (15, 40, 45. minut) i Izraelca Liela Abadu koji je takođe postigao tri gola (50, 59, 77. minut). Još tri gola su delo Žote, Juranovića i Starfelta.

Dugo će još od ovog poraza da bride obrazi Aberdinu…

SADA JE I ZVANIČNO: Al Fejha predstavila Milana Pavkova!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MUNDIJAL NA DLANU: Upoznaj Iran i osvoji dres! EP06 | Meridian

3 Komentara

  Da li bi bili tako uspešni da učestvuju u Premier Ligi?

  Odgovori

  Zamisli poniženja da primiš devet golova a da nijedan nisi dao, pa to se decenijama pamti

  Odgovori

  Lako im je da igraju u Skotskoj ligi,sto nekog u Evropi tako ne nabuse.

  Odgovori

Postavi odgovor