NOVE, LOŠE VESTI: Srbija i bez Đuričića u Lisabonu!

Nema sreće Srbija sa povredama pred meč godine sa Portugalcima. Samo što je i definitivno potvrđeno da selektor Dragan Stojković neće moći da računa na Darka Lazovića, obelodanjeno je da nema ništa ni od učešća Filipa Đuričića!

To je otkrio sam selektor na konferenciji za medije pred prijateljski meč sa Katarom koji je na programu sutra od 18 časova.

Đuričić se povredio još na meču Serije A koji je Sasuolo igrao sa Venecijom. Tada je napustio teren u 28. minutu zbog povrede zadnje lože.

Oporavak se odužio, pa lucidnog fudbalera nije bilo u konkurenciji za tim Sasuola ni protiv Juventusa, Empolija i Udinezea.

Postojala je nada da bi doktori naše reprezentacije mogli da ga oporave za izuzetno važan meč u Lisabonu, ali je Piksi danas saopštio loše vesti.

Kako nema ni Lazovića, Đuričić se nametao kao logično rešenje za taj desni bok, ali i njegovim izostankom opcije su sada – sužene.

Verovatno najrealnije deluje da će protiv Portugalaca na desnom boku igrati Nemanja Radonjić ili Andrija Živković, mada ne bi čudilo da selektor iznenadi sa nekim levonogim fudbalerom na tom mestu poput Mihaila Ristića ili Filipa Mladenovića…

STOJKOVIĆ UŽIVO: Nastavljamo kao kada smo počeli!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Nikola Filipović: Stošić me nagovara da pređem na MMA! | Sport Fokus Podcast EP28

4 Komentara

    Koliko izazova treba Piksi da resi pred odlucujuci mec,ne bili mu u kozi!!!!

    JBT kako je krenulo, pitanje je ko će 14-tog igrati protiv Portugala.

    Dosta problema za Piksija… Videćemo ko ce igrati

    On ionako nije u prvoj postavi, nista strasno po nas tim

Postavi odgovor