ZVEZDI PROPADA MILION EVRA? Famalikao bi da spusti cenu za Babića

Verovatno su unapred u Crvenoj zvezdi ukalkulisali milionsku zaradu od transfera Srđana Babića, ali čelnici Famalikao žele tu računicu da poremete.

Kada je Zvezda pozajmljivala Babića Famalikau unapred je dogovorena cifra od 1.100.000 evra na ime otkupa. Portugalci su imali rokd do 15. maja da se izjasne da li žele da otkupe 25-godišnjeg štopera što namerno nisu uradili.

Glavni razlog tome je to što čelnici portugalskog kluba žele da smanje otkupnu cenu za Babića što naravno Zvezdi ne odgovara.

Crveno-beli će morati da sedaju za pregovarački sto i da razviju dve taktike. Ili da popuste pred zahtevima Famalikaa i spuste cenu ili da se kockaju i sačekaju neku drugu ponudu koja bi bila u rangu od 1.000.000 evra.

Ono što je problem je što za sada nema najava da bi ponuda u tom rangu mogla da stigne na Marakanu, a portugalska “A Bola” navodi da Famalikao nema nameru da se upušta u taj rat ponudama.

Zbog toga će Zvezda morati da odluči šta joj je činiti i barem za sada izbriše iz glave već ukalkulisanih 1.000.000 evra koji su mogli da se sliju u kasu od prodaje Babića…

DO SLEDEĆE SEZONE: Inter “petardom” ispratio Udineze za kraj sezone!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Filip Čović: Dosta je bilo, vreme je za kraj karijere! 

6 Komentara

  Da sam na njihovom mestu kockao bih se, ne bi im spustio cenu pa ne znam šta da je.

  S i bi da se cenkaju nesto😋Znaju i oni da ce nasi morati da pristanu jer im pare trebaju.

  Koliko god ga prodaju lepa je suma novca, znacice puno klubu.

  Apaolutno,sve preko miliona😁

  Ma samo nek’ ga vode, Zvezda ce biti zadovoljna i sa 500.000 hiljada evra😁

  Nije to mali iznos neka sačekaju pravi trenutak pa neka ga onda prodaju

Postavi odgovor