SUPER LIGA OSTALA BEZ SPONZORA: Kinezi se povukli, u igri tri jaka imena!

Mučila se Super liga Srbije dugo godina da pronađe sponzora sve dok u igru nije ušla kineska kompanija Ling long koja je prethodne tri godine bila glavni finansijer domaćeg takmičenja!

Međutim, ugovor sa kineskom kompanijom je istekao i on neće biti produžen zbog čega će čelni ljudi našeg takmičenja morati da nađu novog sponzora.

Kako saznaje Sport klub, u narednim danima će Super liga dobiti novog sponzora, a u igri su tri veoma jake kompanije koje su spremne da ulože ozbiljan novac u srpski fudbal!

Razlog u ovom zaokretu od jedva nađenog sponzora do onih koji su spremni da ulože ozbiljan novac leži u činjenici da je ugled domaćeg prvenstva – skočio.

Crvena zvezda i Partizan su poslednjih godina maltene konstantni učesnici grupne faze nekog od evropskih takmičenja. Pored toga, od sezone 2023/2024 Srbija će imati čak pet timova u Evropi, od čega sigurno jednog u Ligi šampiona.

To je i dovelo do toga da jaki igrači pronađu interes da ulože u Super ligu koja će već narednih dana dobiti znatno veći novčani priliv nego što je to bio slučaj sa Ling longom.

Videćemo ko će na kraju i dobiti tu trku…

MORATINA BESNA PORUKA JUVENTUSU: Hoću da igram tamo gde me vole!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Vaso Bakočević: Novi protivnik, Fight Company, YouTube kanal… – Sport Fokus EP49

6 Komentara

  Kako Kinezi odose,ne verujem u ta tri mocna imena i trku za sponzorstvom i to velikih cifara!!!

  Baš da vidimo koja su to jaka imena u igri

  Opametili se Kinezi, nije mi jasno kako su uspeli da ih nasamare

  Cak smo i bracu Kineze uspeli da oteramo…

  Ma ovo bilo samo da operu pare malo i beze Kinezi

  Koliko namestaju dobro su ga imali i do sada…

Postavi odgovor